Σεξ: Τα παπούτσια μαρτυρούν τι «τύπος» είναι ο άνδρας – Απίστευτη έρευνα!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
παπούτσια
Είναι ευρέως γνωστό ότι οι γυναίκες κοιτάζουν από την κορυφή έως τα νύχια τους άνδρες. Μέχρι πρότινος έριχναν κλεφτές ματιές στο μήκος των δακτύλων τους αφού λέγεται ότι αποτελούν μια καλή ένδειξη για το μέγεθος τους πέους τους. Νεότερες μελέτες όμως καταρρίπτουν αυτό το δεδομένο και αποδεικνύουν πως η επιλογή των παπουτσιών ενός άνδρα αποκαλύπτει το προφίλ του στο σεξ.

Σύμφωνα με Νοτιοκορεάτες επιστήμονες οι προτιμήσεις των ανδρών στα παπούτσια φανερώνουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις!…

παπούτσια

Casual

Όσοι διαλέγουν αυτού του είδους τα παπούτσια είναι πιο χαλαροί και επομένως στο σεξ είναι το ίδιο άνετοι και χαλαροί. Δεν βιάζονται ,θέλουν να είναι ήρεμοι και να απολαύσουν όσο το δυνατό περισσότερο τη κάθε στιγμή.

Αντίθετα οι άνδρες που προτιμούν τα αθλητικά αλλά που με έντονο το brand σημαίνει πως θέλει για κάποιο λόγο να τραβήξει τα βλέμματα. Δηλώνει ανασφάλεια και έντονη επιθυμία να γίνει αρεστός από την εξωτερική του εμφάνιση.

παπούτσια

Επίσημα

Οι άντρες που φορούν επίσημα παπούτσια και μια πιο chic&classic εμφάνιση δείχνουν πρώτα απ΄ όλα αυτοπεποίθηση και εξουσία. Σαφώς, και στις ερωτικές τους συνευρέσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και το πάνω χέρι.

Η γοητεία και η αυτοπεποίθησή τους μπορεί να χαρίσουν στις ερωτικές τους συντρόφους μια αξέχαστη εμπειρία αφού και στο τομέα αυτό θέλουν μόνο επιτυχίες.

παπούτσια

Εκκεντρικά

Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται τα croco, λευκά σκαρπίνια, μυτερά, λουστρίνι, μπότες καουμπόικες και άρβυλα. Αδιαμφισβήτητα οι άνδρες που επιλέγουν τα παπούτσι αυτά έχουν μεγάλη φαντασία. Το σεξ μαζί τους θα είναι περιπετειώδης και εκκεντρικό. Εξάλλου μια δοκιμή θα πείσει και τους πιο άπιστους.