Σεξ με νεότερο: να πάω ή όχι

  • Iatropedia
Οι καιροί έχουν αλλάξει και μαζί τους οι άνθρωποι και οι σχέσεις. Πλέον άνδρες και γυναίκες παντρεύονται όλο και σε μεγαλύτερες ηλικίες, οι γυναίκες γίνονται μανούλες μετά τα 45 και αν δεν χορέψουν το χορό του Ησαΐα μεγαλώνουν μόνες το παιδί τους. Μπορεί μέχρι πρότινος όταν μια γυναίκα είχε σχέση με μικρότερο άνδρα να ήταν δακτυλοδεικτούμενη αλλά πλέον κανείς δεν δίνει σημασία.

Το καλό παράδειγμα για σχέσεις με νεότερο άνδρα άνοιξαν οι σταρ του Χόλιγουντ οι οποίες ακόμη και σε δημόσιες εμφανίσεις τους ''λανσάριζαν'' το κατά πολύ μικρότερο σύντροφό τους.

Τελικά οι σχέσεις με μικρότερους άνδρες έχουν διάρκεια ή όχι;

Όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των γυναίκες που συνάπτουν σχέση με μικρότερο άνδρα δηλώνουν ότι πολύ γρήγορα κουράζονται να τους εκπαιδεύουν στα μυστικά του έρωτα ενώ πολλές φορές ισχυρίζονται ότι αγνοούν το σαβουάρ βίβρ του σεξ

Ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι ότι συχνά οι άνδρες δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία σε σχέση με τους άνδρες που είναι σε μεγαλύτεροι ηλικία και ξέρουν πολύ καλά πως να συμ[συμπεριφερθούν.

Όπως αναφέρει στο iatropedia η ψυχολόγος Κατερίνα Παπαγιάννη οι ερωτικές σχέσεις με νεότερους άνδρες τονώνουν τη ψυχολογία των γυναικών αφού ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους νιότη και γίνονται περισσότερο τολμηρές αφού κάνουν πράγματα τα οποία μέχρι πρότινος δεν τα διανοούνταν.

Διασκεδάζουν χωρίς όρια, ενστερνίζονται πιο εύκολα τις νέες τάσεις της εποχής αλλά και του σεξ αφού δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο όπως οικογένεια ή παιδιά.

Παρόλα αυτά όταν η σχέση προχωράει τότε αρχίζουν και τα δύσκολα .

Όπως επισημαίνει η ειδικός μετά από λίγους μήνες εμφανίζονται και τα πρώτα γκρίζα συννεφάκια στη σχέση. Η ζήλια και η έλλειψη ωριμότητας που διαπιστώνει η γυναίκα αντικρίζοντας το έτερο ήμισυ την κατεβάζει απότομα από το ροζ συννεφάκι που ζούσε τόσο καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πότε είναι κακό το σεξ!

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα