Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας κάνουν το περισσότερο σεξ

  • Iatropedia
Τελικά η κρίση δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την σεξουαλικότητα των Ελλήνων οι οποίοι παραμένουν οι καλύτεροι εραστές. Την πρώτη θέση και με διαφορά καταλαμβάνει μέχρι στιγμής η Ελλάδα σε διαγωνισμό προφυλακτικών που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και στόχο έχει να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα φέρνουν το Ηράκλειο της Κρήτης πρώτο στο σεξ, με βάση τις πωλήσεις προφυλακτικών ανά κάτοικο (ανεξαρτήτως brand), ενώ ακολουθούν η Λάρισα, η Λευκωσία, η Αθήνα και το Βουκουρέστι στην 5η θέση.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου και θα διαρκέσει 3 μήνες, τρέχει παράλληλα σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε 13 συνολικά πόλεις, με στόχο να αναδείξει τελικά την πρωταθλήτρια πόλη στο σεξ, Loveville 2014.

Οι Έλληνες επιλέγουν το ασφαλές σεξ και η εταιρεία προφυλακτικών καλεί όλους να συμμετέχουν στον διαγωνισμό που θα αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ για το 2014!

Facebook post

Όπως και στον αθλητισμό, έτσι και στο σεξ αξίζει να ιδρώνεις για την κορυφαία στιγμή! Ο διαγωνισμός που είναι σε εξέλιξη καταγράφει τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand και ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη του διαγωνισμού μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

(www.facebook.com/DurexGreece).

H καταγραφή των αποτελεσμάτων για την Ελλάδα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του διαγωνισμού και βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσει την πόλη σας να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια στο σεξ.

Η πόλη θα ανακηρυχθεί Loveville 2014 με βάση τις κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών, ανάλογα με τον πληθυσμό της κάθε πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιείτε μπύρα για την υγειά σας!

Χρήσιμες συμβουλές για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι!

Summer sex: Ποιους κινδύνους κρύβει;

Πόση ώρα κράτα το σεξ σε διάφορες χώρες;

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν