Σε ποιες χώρες κάνεις το καλύτερο σεξ;

  • Iatropedia
Αλλάζουν οι καιροί και μαζί τους και οι καταστάσεις. Λαοί που μέχρι πρότινος είχαν την πρωτοκαθεδρία στο σεξ χάνουν το προνόμιο αυτό και τη θέση τους παίρνουν άλλες χώρες. Έτσι οι κάτοικοι των χωρών που αναδεικνύονται πρωταθλητές στο σεξ είναι οι Νιγηρηριανοί και οι Μεξικάνοι και όχι οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. Σε ποιες χώρες βρίσκονται οι καλύτεροι εραστές; Που γίνεται το καλύτερο σεξ, που το χειρότερο και που το πιο σύντομο; Διαβάστε τι έδειξε η τελευταία παγκόσμια έρευνα σεξουαλικής υγείας

Σύμφωνα με την τελευταία παγκόσμια έρευνα σεξουαλικής υγείας που πραγματοποιήθηκε από γνωστή εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών παγκοσμίως οι άνθρωποι δεν φαίνεται να είναι ικανοποιήμενοι από την σεξουαλική τους ζωή.

Ένα ποσοστό που αγγίζει μόνο το 44% δηλώνει πολύ ευχαριστημένο ή σχετικά ευχαριστημένο από την ερωτική του ζωή.

Όπως προκύπτει από την ίδια έρευνα μπορεί να μιλάμε συχνά για το σεξ αλλά όπως τεκμηριώνει η έρευνα τα απανταχού ζευγάρια δεν είναι καθόλου ευχαριστημένα από την σεξουαλική τους ζωή.

Στη Νιγηρία και το Μεξικό

Μπορεί οι Γάλλοι και οι Ιταλοί να έχουν την φήμη του καλού εραστή αλλά η έρευνα καταρρίπτει αυτό το μύθο αφού μόνο το 31-40% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως η ερωτική τους ζωή είναι συναρπαστική.

Οι πρωταθλητές του σεξ βρίσκονται στη Νιγηρία και το Μεξικό όπου το 71-80% δήλωσε πως η ερωτική του ζωή είναι φανταστική.

Όσο για τους Έλληνες φαίνεται πως η κρίση τους έχει γονατίσει και σε αυτό το τομέα καθώς ενθουσιώδεις με τη σεξουαλική ζωή τους δήλωσαν λιγότεροι από τους μισούς.

Στην Ιαπωνία άγνωστη λέξη

Στην Ιαπωνία, ικανοποιημένο από την ερωτική τους ζωή δήλωσε μόνο το 10%! Η πλειοψηφία δεν δηλώνει μόνο απογοητευμένοι από τη σεξουαλική τους ζωή , αλλά παίρνουν το χρυσό μεταλλείο τις λιγότερο συχνές ερωτικές επαφές.Η πλειοψηφία δεν δηλώνει μόνο απογοητευμένοι από τη σεξουαλική τους ζωή , αλλά παίρνουν το χρυσό μεταλλείο τις λιγότερο συχνές ερωτικές επαφές.

Οργασμός πιο συχνός στους άνδρες

Η έρευνα έδειξε πως ο οργασμός είναι πιο συχνός στους άνδρες απ' ότι στις γυναίκες.

Επιδόσεις Ελλάδας

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι Έλληνες είναι 6οι στην κατάταξη, πίσω από Βραζιλία, Ισπανία, Ιταλία, Νότια Αφρική και Μεξικό, με το 85% των ανδρών και το 44% των γυναικών να δηλώνουν ότι μετά από κάθε ερωτική πράξη έρχονται σε οργασμό. Στο Hong Kong μόνο το 8% των γυναικών παραδέχεται κάτι τέτοιο!

Όσο αφορά τον μέσο όρο διάρκειας της ερωτικής επαφής στην χώρα μας αγγίζει τα 22,3 λεπτά, ενώ στην Ινδία, που είναι τελευταία στην συγκεκριμένη κατάταξη μόλις στο 13,2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια φρούτα αδυνατίζουν;

Δείτε τις καλύτερες και χειρότερες χώρες για να γίνεις μάνα!

Είχαν ερωτικές επαφές οι Homo Sapiens με τους Νεάντερταλ;