Πότε οι γυναίκες δεν ικανοποιούνται στο σεξ;

  • Iatropedia
Μπορεί οι άνδρες να κοκορεύονται για τις ερωτικές τους επιδόσεις αλλά από ότι φαίνεται οι γυναίκες έχουν διαφορετική άποψη και δεν διστάζουν να την εκφράσουν. Μια στις πέντε αναφέρει ότι δεν απολαμβάνει το σεξ με το έτερο ήμισυ και απλά συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του μόνο και μόνο για το θεαθήναι. Πότε όμως οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν το σεξ;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια με την συμμετοχή 600 γυναικών κατέγραψε τις κυριότερες αιτίες που αφήνουν ανικανοποίητες τις γυναίκες στο σεξ.

Όπως τεκμηριώθηκε από τις πιπεράτες απαντήσεις των γυναικών η συχνότητα και η διάρκεια δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν με αποτέλεσμα να νιώθουν ότι κάνουν αγγαρεία.

Την ίδια στιγμή ένα ποσοστό των γυναικών που άγγιζε στο 30 % απάντησε ότι έκανε σεξ μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τον σύντροφο της.

Η κούραση, οι δουλειές του σπιτιού αλλά και η φροντίδα των παιδιών βάζει φρένο στην σεξουαλική τους ικανοποίηση.

Ένα μικρότερο ποσοστό δήλωσε πως θέλουν το κάτι άλλο το οποίο όμως από ότι φαίνεται δεν είναι διατεθειμένοι να τους το προσφέρει ο σύντροφό τους.

Μια στις έξι γυναίκες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα απάντησαν πως έχουν βαρεθεί το μια από τα ίδια αφού θέλουν το κάτι άλλο.

Από την άλλη δεν έλειψαν και οι γυναίκες εκείνες οι οποίες δήλωσαν με νόημα ότι το έτερο ήμισυ είχε παράλογες απαιτήσεις από τις ίδιες στη διάρκεια του σεξ με συνέπεια να μην τις αφήνει να απολαύσουν το σεξ

Δεν έλειψαν όμως και οι γυναίκες εκείνες οι οποίες ανέφεραν ότι ο πόνος κατά την διάρκεια των ερωτικών επαφών δεν τις άφηνε να ευχαριστηθούν το σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πότε είναι κακό το σεξ!

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα