Πόσο σεξ θέλουν οι γυναίκες;

  • Iatropedia
Ο χρόνος είναι χρήμα λέει η παροιμία και από ότι φαίνεται αυτό ισχύει και στην περίπτωση των σύγχρονων ζευγαριών. Η μάχη της επιβίωσης σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχει σαν αποτέλεσμα το σεξ να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πιπεράτα στοιχεία για την σεξουαλική ζωή των σύγχρονων ζευγαριών αποκαλύπτει έρευνα του ουρολόγου δρ Harry Fisch από το Presbyterian νοσοκομείου της Νέας Υόρκης,

Σύμφωνα με τον κορυφαίο γιατρό, τα ζευγάρια κάνουν σεξ δυο με τρεις την εβδομάδα αλλά οι φορές αυτές δεν αρκούν για να ικανοποιήσουν τις γυναίκες.

Την ίδια στιγμή ένα ποσοστό των ανδρών που φτάνει το 45% των ανδρών καταφέρνουν να κορυφώσουν μέσα σε 2 λεπτά ενώ οι γυναίκες χρειάζονται τουλάχιστον 5 με 7 λεπτά.

Πράγμα που σημαίνει επισημαίνουν οι επιστήμονες ότι ο μέσος άνδρας δεν προλαβαίνει να ικανοποιήσει τη μέση γυναίκα.

Όσο αφορά τη συχνότητα στο σεξ, οι τρεις φορές την εβδομάδα ανταποκρίνονται σε ζευγάρια που διανύουν την δεκαετία των 20 ενώ οι δύο φορές αντικατοπτρίζουν τα ζευγάρια στις δεκαετίες των 30- 50!

Όπως έδειξε η ίδια έρευνα υπολογίζεται ότι το μέσο ζευγάρι κάνει σεξ 7,3 λεπτά!

Ο δρ Harry Fisch μιλώντας στο nerve.com δήλωσε χαρακτηριστικά πως τα παντρεμένα ζευγάρια άνω των 50, κάνουν σεξ λιγότερο από μια φορά την εβδομάδα. Και συνέχισε καθιστών σαφές ότι κάθε ζευγάρι είναι ευτυχισμένο με διαφορετική συχνότητα σεξ.

Έτσι ορισμένα ζευγάρια είναι ευτυχισμένα μόνο όταν η συχνότητα του σεξ είναι καθημερινή ενώ κάποια άλλα προτιμούν τις ποιοτικές συνευρέσεις.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν