Πώς να απογειώσεις τα …προσόντα σου: Έρευνα

  • Iatropedia
Κάθε παιχνίδι έχει τους δικούς του κανόνες. Έτσι και το ερωτικό: παίζεται με ..όρους και προϋποθέσεις .Η βασικότερη όμως για να εμπλακούμε σε ερωτικές περιπτύξεις είναι η ερωτική επιθυμία η οποία κυριαρχείται από την έλξη για τον άλλον άνθρωπο. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι παράγοντες που υπονομεύουν την λίμπιντο όπως το άγχος , το στρες, η κακή διατροφή, το κάπνισμα και η κατάχρηση αλκοόλ! Πως μπορείτε όμως να ενισχύσετε την στύση σας χωρίς να καταφύγετε σε φαρμακευτικά ή φυτικά σκευάσματα;

αλκοόλ με μέτρο

Μπορεί να είναι δοκιμασμένη συνταγή ότι δύο ποτηράκια θα σας απελευθερώσουν ερωτικά και θα σας χαλαρώσουν αλλά η αλήθεια είναι ότι άν το παρακάνετε θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Περιοριστείτε στο ένα ώστε να μπορέσετε να μειώσετε το άγχος σας και να χαλαρώσετε για να ανταπεξέλθετε επαρκώς στα καθήκοντα σας.

δοκιμάστε αφροδισιακά

Μαγικές… συνταγές δεν υπάρχουν , αλλά ορισμένα αφροδισιακά φαγητά μπορεί να απογειώσουν τα προσόντα σας.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες στην κορυφή των αφροδισιακών φαγητών βρίσκονται τα διάφορα οστρακοειδή όπως στρείδια , μύδια και άλλα θαλασσινά, τα οποία διαθέτουν αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την καλή σεξουαλική λειτουργία.

μαχαίρι στο τσιγάρο

Ως γνωστό, η βλαβερή αυτή συνήθεια μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος, άρα και τα γεννητικά όργανα του σώματος, προκαλώντας στένωση των αγγείων με συνέπεια να μην γίνεται ομαλή κυκλοφορία του αίματος.

Εξάλλου η πληροφορία αυτή αναγράφεται σε όλα τα προϊόντα καπνού αλλά από ότι φαίνεται δεν πτοεί τους απανταχού θεριακλήδες.

Την ίδια στιγμή το κάπνισμα ελαττώνει τη σωματική αντοχή, ενώ αν ο/η σύντροφός σας δεν καπνίζει τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο περίπλοκα, καθώς η μυρωδιά μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά.

τακτική άσκηση

Η τακτική άσκηση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι υπάρχει αυξημένη ροή στα γεννητικά όργανα.

Εκτός όμως από αυτό το πλεονέκτημα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση αφού το σώμα γίνεται καλλίγραμμο και μυώδεις.

χάστε τα περιττά κιλά

Τα παραπανίσια κιλά μπορεί να επηρεάσουν όχι μόνο την αυτοπεποίθησή και την ψυχολογία, αλλά και την κυκλοφορία του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Στο σημείο αυτό οι ειδικοί συστήνουν απώλεια των περιττών κιλών προκειμένου να ''ανεβεί '' το ηθικό!

φάτε σκόρδο και βασιλικό

Μπορεί η μυρωδιά του σκόρδου να θεωρείται αποκρουστική αλλά στο επόμενο ερωτικό ραντεβού βάλτε στο πιάτο σας λίγο βασιλικό και σκόρδο.

Η μυρωδιά του βασιλικού διεγείρει τις αισθήσεις και το σκόρδο περιέχει υψηλά επίπεδα αλισίνης, μία ουσία που αυξάνει τη ροή του αίματος και μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία.

συμβουλευτείτε ειδικό γιατρό

Στην περίπτωση που η ερωτική σας ζωή εξακολουθεί να βρίσκεται στο ναδίρ παρά τις προσπάθειες να βελτιώσετε την λίμπιντο σας καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να σας βοηθήσει στον εντοπισμό ενδεχομένως κάποιων σχετικών προβλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλήθειες και μύθοι για τις βιταμίνες!

Πως το παιδί μου θα γίνει…Αϊνστάιν;

Τι μπορεί να δώσει νέα πνοή στα μαλλιά μας;

Οδηγίες χρήσης…για προφυλάξεις! Βίντεο