Ποιο…»ζέσταμα» απογειώνει το σεξ!

  • Iatropedia
Το ζέσταμα πριν την άσκηση είναι απαραίτητο καθώς προετοιμάζει το το σώμα για την έντονη δραστηριότητα που θα ακολουθήσει. Έτσι και στο σεξ το ήμισυ του παντός θεωρούνται τα προκαταρκτικά, τα οποία αν δεν περιορίζονται στα πέντε λεπτά μπορεί να απογειώσουν την ερωτική ζωή. Ο ρόλος που έχουν τα προκαταρκτικά στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών τεκμηριώθηκε από έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο New Brunswick του Καναδά. Όπως έδειξε ο ιδανικός χρόνος προκαταρκτικών είναι 18 λεπτά! Μάλιστα υποστηρίζουν οι ερευνητές αν τηρηθεί ο χρόνος αυτός τότε η ερωτική ζωή των ζευγαριών μπορεί να εκτοξευθεί. Ποια όμως είναι αυτά τα προκαταρκτικά που θα εκτινάσσουν στα ύψη τη λίμπιντο;

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του New Brunswick, του Καναδά προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα αφού θέλησαν να ανακαλύψουν τα προκαταρκτικά που ξεσηκώνουν τους άνδρες και τις γυναίκες.

Μετά από μελέτη που πραγματοποίησαν σε 1000 ζευγάρια κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες λατρεύουν να βλέπουν τις γυναίκες να ξεντύνονται αργά και αισθησιακά.

Επίσης το σαγηνευτικό μασάζ που ξεκινά από το κεφάλι και καταλήγει σε όλο το σώμα απογειώνει ερωτικά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες

Στους περισσότερους άνδρες αρέσει να τους λένε χαμηλόφωνα γλυκόλογα. Οι ειδικοί επίσης συμβουλεύουν να ανανεώστε την ερωτική σας ζωή αλλάζοντας ρόλους

Αφήστε την δίαιτα στην άκρη και ξεκινήσετε να τρώτε σοκολάτα αφού η κατανάλωση έστω και μικρής ποσότητας διεγείρει τη λίμπιντο.

Στη μπανιέρα δυο δυο: Ένα άλλο στοιχείο που προέκυψε από την ίδια έρευνα είναι ότι το να πλένονται μαζί τα ζευγάρια στην μπανιέρα διεγείρει τις αισθήσεις.

Ερωτικές ταινίες: Μπορεί για ορισμένες γυναίκες οι σεξουαλικές ταινίες να μην είναι αποδεκτές αλλά είναι δυνατόν να διεγείρουν τις αισθήσεις ακόμη και στην περίπτωση που είναι πιο soft.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως να κρατήσετε μακρυά σας τις ιώσεις;

Επειδή…το μέγεθος μετράει! Νέα μέθοδος

Ποιες ασθένειες προλαμβάνει το βούρτσισμα των δοντιών;

Τι είναι και πως αντιμετωπίζονται οι όγκοι της υπόφυσης!