Ποιοι άνδρες είναι καλύτεροι εραστές;

  • Iatropedia
Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του χαρίσματα και τις δικές του χάρες, στοιχεία που τον κάνουν μοναδικό. Υπάρχουν όμως κάποια χαρακτηριστικά, που διαθέτουν ορισμένοι άνδρες και τραβούν σαν τον μαγνήτη τις γυναίκες. Μάλιστα το χαρακτηριστικό αυτό τους μετατρέπει και σε μοναδικούς εραστές. Δείτε τι έδειξε έρευνα.

Οι άνδρες που είναι σοβαροί θα πρέπει να αλλάξουν ρότα αν θέλουν να κλέψουν τις καρδιές των γυναικών. Το αδύνατο φύλο φαίνεται ότι ξεσηκώνεται ερωτικά από τους άνδρες που έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα του χιούμορ και τις κάνει να γελούν με την καρδιά τους. Βέβαια δεν αρκεί μόνο αυτό αφού όσοι διαθέτουν χιούμορ φαίνεται ότι είναι και καλοί εραστές.

Αναλυτικότερα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Evolutionary Psychology τεκμηρίωσε πως οι γυναίκες εμπνέονται ερωτικά από άντρες που έχουν χιούμορ αφού μαζί τους βιώνουν μεγαλύτερη σεξουαλική απόδοση.

Οι ερευνητές της μελέτης κατέγραψαν επί ένα μήνα τη σεξουαλική ζωή 44 γυναικών και συμπέραναν ότι, το ισχυρό φύλο που διαθέτει χιούμορ, είναι επιπλέον όχι μόνο καλύτεροι σύντροφοι αλλά συνάπτουν σχέσεις οι οποίες αντέχουν στο χρόνο!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της έρευνας Gordon G. Gallup Jr « βάση των συμπερασμάτων οι άντρες που έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα του χιούμορ φαίνεται ότι είναι πιο κοινωνικοί και να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Προσπαθώντας να εξηγήσουν την κατάσταση αυτή οι ειδικοί ανέφεραν ότι το χιούμορ αποτελεί σημάδι ευστροφίας και δημιουργικότητας και για το λόγο αυτό οι γυναίκες πιστεύουν ενδόμυχα ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες «να εργάζονται σε καλύτερες δουλειές και έτσι να βγάζουν περισσότερα χρήματα».

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν