Ποιες νέες στάσεις απογειώνουν το σεξ;

Αν βαρεθήκατε όλα τα ίδια και τα ίδια στο σεξ και θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα στο σεξ εμπνευστεί τε από τις νέες στάσεις που υπόσχονται να περάσουν σε άλλο επίπεδο την ερωτική ζωή σας.

Όπως επισημαίνει η Petra Βοynton, κοινωνική ψυχολόγος και σύμβουλος σεξ δεν υπάρχει μόνο μια στάση λύση για όλους και για αυτό συστήνει στα νέα ζευγάρια να κάνετε δοκιμές μέχρι να βρείτε εκείνη που πραγματικά σας ταιριάζει. Εκτός από την γνωστή σε όλους ιεραποστολική στάση υπάρχουν και πολλές παραλλαγές της, οι οποίες εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα.

Μια γνωστή παραλλαγή, που κάνει πάταγο στις χώρες του εξωτερικού είναι η στάση του τόξου. Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, η στάση αυτή έχει πολλά πλεονεκτήματα αφού δεν κουράζει τους συντρόφους, επιτρέπει την απόλυτη επαφή και ανεβάζει στα ύψη τη σεξουαλική απόλαυση.

Μάλιστα οι απανταχού σεξολόγοι τη συστήνουν να την ακολουθήσουν τα ζευγάρια ιδιαίτερα αν εργάζονται σε εξαντλητικά ωράρια.

Ιεραποστολική με παραλλαγές

Η γνωστή σεξολόγος υποστηρίζει ότι «ο οργασμός είναι καθαρά θέμα μηρών». Για το σκοπό αυτό προτρέπει στα ζευγάρια που τη συμβουλεύονται να ακολουθούν την ιεραποστολική στάση κάνοντας παραλλαγές ώστε να έρχονται πιο κοντά.

Η στάση «κουτάλι»

Πρόσφατα ψηφίστηκε από τους Έλληνες ως την πλέον δημοφιλή στάση. Η στάση αυτή όχι μόνο δεν εγκυμονεί κινδύνους αλλά επιτρέπει στα ζευγάρια να έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι ''σκοτώνει'' τη διάθεση των γυναικών για σεξ;

Τι ντρέπεται να ρωτήσει μια γυναίκα για το σεξ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν