Ποιες γυναίκες ποθούν οι άνδρες; Έρευνα

  • Iatropedia
''Τους σέρνουν από την μύτη''. Αρκετές φορές '' γίνονται χαλί να τους πατήσεις'' και πολλά άλλα γνωμικά και παροιμίες έχουν γραφτεί για τις γυναίκες που τραβούν σαν το μέλι τους άνδρες. Τελικά τι παραπάνω έχουν από τις υπόλοιπες;

Οι επιστήμονες μελέτησαν ποιους άσσους κρύβουν στο μανίκι τους. Αν και θα περιμένει κανείς το πρώτο λόγο να έχει η εξωτερική εμφάνιση τελικά οι άνδρες ποθούν τις γυναίκες με χαρακτήρα και όσες ξέρουν τι θέλουν στο σεξ.

Σημεία αιχμής

Η πλειοψηφία των ανδρών που συμμετείχε στην ίδια έρευνα ανέφερε ότι από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γυναικών που τους μαγνητίζει το πρώτο σημείο που συγκεντρώνει τα ανδρικά βλέμματα είναι το μέγεθος του στήθους.

Ακολουθεί η στενή μέση και τα καλλίγραμμα πόδια.

Υπάκουη

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στην έδειξε ότι το ισχυρό φύλο σε ένα ποσοστό που αγγίζει το 35% έλκεται από τις γυναίκες που είναι υπάκουες, στοργικές και δεν φέρνουν αντιρρήσεις.

Όχι στις εγωίστριες

Οι άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα αποκάλυψαν ότι δεν τους αρέσουν οι γυναίκες που είναι ''ξερόλες'' και εγωίστριες αφού ένας στους τρεις θέλει το κάθε φύλο να έχει το δικό του ξεκάθαρο ρόλο.

Να είναι ερωτικές και να το δείχνουν

Όπως προέκυψε από την ίδια ερεύνα το ισχυρό φύλο έλκεται από τις γυναίκες που είναι ερωτικές και μάλιστα δεν το κρύβουν.

Να κάνουν σεξ

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι οι άνδρες επιθυμούν τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και το δείχνουν στο σεξ. Όσο και αν δεν το παραδέχονται δεν θέλουν να προσποιούνται οργασμό και μάλιστα δεν προβάλλουν διάφορες δικαιολογίες για να μην κάνουν σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα

Τι ντρέπεται να ρωτήσει μια γυναίκα για το σεξ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν