Πέντε πολύτιμα μυστικά για καλύτερη στύση

  • Iatropedia
Διακαής πόθος κάθε άνδρα είναι να ικανοποιεί ερωτικά το έτερο ήμισυ. Όμως ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος και η καθιστική ζωή, απειλούν τη στυτική λειτουργία του ισχυρού φύλου. Ποια είναι τα φυσικά μυστικά που μπορούν να απογειώσουν τα ανδρικά προσόντα χωρίς φάρμακα ή νυστέρι

Ασκηθείτε

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση The Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι όσοι άνδρες γυμνάζονται, αυξάνουν με φυσικό τρόπο την παραγωγή της τεστοστερόνης, η οποία είναι απαραίτητη για την καλή στύση του άνδρα.

Την ίδια στιγμή όσοι γυμνάζονται έχουν καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και επομένως…καλύτερη στύση.

Φάτε υγιεινά

Η υγιεινή διατροφή δεν ωφελεί μόνο τη διατήρηση της καλής υγείας αλλά συμβάλει καθοριστικά και στην καλή στυτική λειτουργία.

Οι επιστήμονες προτείνουν την κατανάλωση λαχανικών και φρούτων , προϊόντων ολικής άλεσης αλλά και τροφών που περιέχουν τα ''καλά'' λιπαρά όπως τα ψάρια, ο σολομός ο τόνος και άλλα.

Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Ουρολογικών Παθήσεων δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ακόμη και η απώλεια μερικών κιλών είναι δυνατόν να λειτουργήσει υπέρ της καλής στύσης.

Ύπνος και πάλι ύπνος

Οι άνδρες, που κοιμούνται οκτώ με δέκα ώρες κάθε βράδυ αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματος στη στύση τους αναφέρει έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Brain Research.

Και αυτό γιατί όταν οι άνδρες παραδίνονται την αγκαλιά του Μορφέα απελευθερώνουν συγκεκριμένες ορμόνες, όπως η τεστοστερόνη.

Αλκοόλ με μέτρο

Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος βλάπτει τη στυτική λειτουργία αφού προκαλεί βλάβες στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Κόψτε το κάπνισμα

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη στύσης σας καλό είναι να κόψετε μαχαίρι τα κάπνισμα αφού η κακή αυτή συνήθεια βλάπτει τα αγγεία του πέους και προκαλεί στυτική δυσλειτουργία.