Πέντε περίεργα σεξολογικά που δεν φαντάζεσθε!

  • Iatropedia
Δεν σταματούν να μας προκαλούν έκπληξη τα αποτελέσματα ερευνών που πραγματοποιούνται γύρω από το σεξ. Ο ένας μετά τον άλλο καταρρίπτονται διάφοροι αστικοί μύθοι που έχουν διαιωνισθεί από γενιά σε γενιά αφού έρχονται στο προσκήνιο νέες πληροφορίες που ανατρέπουν τα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε.

Νεότερες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον απέδειξαν μεταξύ άλλων ότι οι οι γυναίκες μπορούν να μείνουν έγκυοι ακόμα και οκτώ ημέρες μετά το σεξ.

πιο δημιουργικές

Μελέτες που έγιναν από το ίδιο Πανεπιστήμιο απέδειξαν ότι όατν οι γυναίκες έχουν καλή σεξουαλική ζωή διαθέτουν περισσότερη αυτοπεποίθηση είναι πιο παραγωγικές και πιο δημιουργικές. Μάλιστα, αυτό λειτουργεί και αντίστροφα: Όταν οι γυναίκες είναι δημιουργικές, πετυχαίνουν και καλύτερες αποδόσεις στις ερωτικές τους περιπτύξεις.

δυο ερωτογενείς ζώνες

Τρεις είναι οι ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες… το σημείο G και οι θηλές.

Οι επιστήμονες λένε ότι οι νευρικές απολήξεις στα γεννητικά όργανα της κάθε γυναίκας είναι διανεμημένες διαφορετικά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να χρειάζεται τον δικό της «τρόπο» προκειμένου να απολάυσει το σεξ.

ψηλά τακούνια

Ορισμένα πολύ ψηλά τακούνια, δημιουργούν συστολή στους μύες που υποστηρίζουν παθητικά και ενεργητικά ζωτικά όργανα, όπως η κύστη, η ουρήθρα, τα γεννητικά όργανα και το έντερο.Οι συνέπειες της κατάστασης αυτής είναι να μην επιτρέπει στην γυναίκα να απολαύσει τις ερωτικές της συνευρέσεις.

όλες οι γυναίκες μπορούν

Οι ειδικοί λένε πως οι γυναίκες είναι έμφυτα προγραμματισμένες να έχουν οργασμούς. Απλά δεν ξέρουν όλες πώς να «χρησιμοποιούν» αυτό τον μηχανισμό στο μέγιστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι θανάσιμες πεθερές του σεξ! Έρευνα

Τι επιδεινώνει την ακμή;

Πως να περάσει γρήγορα το κρυολόγημα;

Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό: Τι να προσέξετε!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν