Γιατί κάποιες γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ; Έρευνα

  • Iatropedia
Υπάρχουν κάποιες γυναίκες οι οποίες είναι πάντα πρόθυμες να κάνουν σεξ. Γιατί όμως έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα; Όπως εξηγούν οι ειδικοί, το γεγονός αυτό έχει να κάνει με διάφορους ορμονικούς και βιολογικούς παράγοντες.

Και για του λόγου του αληθές η ερωτική διάθεση των γυναικών αυξάνεται κατακόρυφα πριν από την ωορρηξία.

Οι ειδικοί επιστήμονες από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών σε έρευνα που πραγματοποίησαν ανακάλυψαν νέα δεδομένα για την σεξουαλική δραστηριότητα των γυναικών.

Να σημειωθεί εδώ ότι στην έρευνα συμμετείχαν γυναίκες που, ήταν σεξουαλικά ενεργές, αλλά δεν επιθυμούσαν να κάνουν παιδιά.

Χρησιμοποιώντας ειδικές μετρήσεις διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες έξι μέρες πριν την ωορρηξία, οι γυναίκες είχαν περισσότερες σεξουαλικές επαφές σε ποσοστό 24%. Αμέσως μετά την ωορρηξία, η συχνότητα έπεφτε αισθητά.

Όπως εξηγούν, οι ειδικοί για πρώτη φορά καταδεικνύεται η σαφής σχέση της ωορρηξίας και της σεξουαλικής επιθυμίας.

Εκτός όμως από τους ορμονολογικούς λόγους άλλοι λόγοι είναι η σεξουαλικά διάθεση των γυναικών εξαρτάται και από την εικόνα που έχει για το σώμα της.

Έτσι όσες γυναίκες αισθάνονται όμορφες και θελκτικές κάνουν πιο εύκολα σεξ σε σύγκριση με εκείνες που είναι δυσαρεστημένες και θέλουν να χάσουν κάποια κιλάκια για να αρέσουν στους συντρόφους τους.

Σε άλλη έρευνα, που πραγματοποίησαν οι ειδικοί τεκμηριώθηκε ότι σημαντικό ρόλο στην δεκτικότητα των γυναικών για σεξ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι φερεμόνες.

Πρόκειται για ουσίες, που αναδίνονται από τους πόρους της επιδερμίδας τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών και χρησιμεύουν για να ελκύουν το αντίθετο φύλο.