Εσείς ποια γλώσσα του σεξ μιλάτε ;

  • Iatropedia
Μπορεί η γλώσσα του σώματος να κατέχει τα πρωτεία σε οποιαδήποτε επαφή είτε φιλική είτε ερωτική ή επαγγελματική αλλά και το σεξ έχει την δική του γλώσσα. Εκτός από τους αναστεναγμούς υπάρχουν και οι ερωτικές γλώσσες οι οποίες ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία ή και την περίσταση ανεβάζουν την λίμπιντο οδηγώντας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια απόλαυσης.Δεν είναι απαραίτητο ότι πάντα λέγονται πρόστυχες λέξεις αφού και οι ρομαντικές και τα λόγια αγάπης είναι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι.

Η γλώσσα του σεξ περιλαμβάνει τρείς βασικές μορφές επικοινωνίας:

μίλα μου βρώμικα (Dirty talk)

Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες το “Dirty talk” είναι η χαρακτηριστικά λεγόμενη λαγνολαλιά.

Σε αυτή την περίπτωση το ζευγάρι χρησιμοποιεί ξεχωριστές και γραφικές λέξεις για να ανεβάσει την σεξουαλική του απόλαυση.

Για ορισμένους η “βρώμικη συζήτηση”, ή οι χυδαίες λέξεις που συνήθως εκλείπουν από το καθημερινό λεξιλόγιο ανεβάζουν στο κόκκινο την σεξουαλική επιθυμία.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο του Μίνστερ της Γερμανίας απέδειξε ότι οι άνδρες που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε μια σχέση, απαιτούν από το έτερο ήμισυ να εκθειάζει στην διάρκεια της επαφής τα σημεία.. αιχμής του σώματος τους.

γλώσσα του συναισθήματος

Αυτός ο τρόπος συνομιλίας είναι για τους ρομαντικούς Το βασικότερο ρήμα που χρησιμοποιεί είναι το σ' αγαπώ, σε θέλω…»

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα αφροδισιακό για εκείνους που θεωρούν ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο “να κάνεις έρωτα” από το “ να κάνεις sex ”.

αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό το είδος συζήτησης διεγείρει το αίσθημα της αγάπης και εντείνει τη συναισθηματική χημεία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Χρησιμοποιείται συνήθως στις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.

γλώσσα της καθοδήγησης

Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της ερωτικής γλώσσας, είναι σε ένα επεισόδιο του “Sex and the City”, όταν η Samantha δίδασκε τον Smith, για το πως θα πρέπει να φιλάει….χαμηλά , για να την βοηθήσει να φτάσει σε οργασμό.

Σε αυτή την μορφή επικοινωνίας ο ένας σύντροφος καθοδηγεί τον άλλο γι’ αυτά που τον ευχαριστούν ή γι’ αυτά που δεν θέλει να κάνει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Εντούτοις πολλές γυναίκες, μπορεί να νιώθουν ντροπή στο να ζητήσουν από τον σύντροφό τους αυτό που πραγματικά επιθυμούν αλλά όταν το κάνουν δεν μετανιώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο θα ζήσεις;Πρόγνωση από το περπάτημα.

Το ετήσιο τσεκ-απ των ανδρών.Ποιες εξετάσεις επιβάλει

Πως να ξεπεράσετε τις άτυχες στιγμές στη διάρκεια του σεξ

Δείτε τον πρώτο πειρατή αξονικό τομογράφο για παιδιά