Ερωτικά μαθήματα αλά Γαλλικά! Έρευνα

  • Iatropedia
Το Παρίσι είναι η πιο ρομαντική πόλη στον κόσμο, επομένως είναι λογικό οι Γάλλοι να γνωρίζουν πολλά για την τέχνη της αγάπης. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε για να ανακαλύψει τα σεξουαλικά μυστικά των Γάλλων απέδειξε μεταξύ άλλων ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν το φλερτ και το σεξ , η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο ενώ οι Γαλλίδες αποκαλύπτουν με το σταγονόμετρο σημεία του σώματος τους.

αξίζει το ταξίδι και όχι ο προορισμός

Μελέτη που πραγματοποίησε η ψυχίατρος σεξολόγος Philippe Brenot σχετικά με την σεξουαλικότητα των γυναικών σε 3500 γυναίκες αποδείχθηκε ότι η πλειοψηφία απολάμβανε τις ερωτικές συνευρέσεις με το έτερο ήμισυ ακόμη και χωρίς οργασμό .Έτσι το 44% των ερωτηθέντων απάντησε πως δεν είχε πρόβλημα αν δεν έφτανε στην κορύφωση, αρκεί κατά τη διάρκεια του σεξ, να υπήρχε ένταση και πάθος, ενώ ένα μικρό ποσοστό θεωρούσε σημαντικό να φτάσει σε οργασμό κάθε φορά που έκανε σεξ. Συμπέρασμα, πως το ταξίδι πολλές φορές είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό.

η ηλικία δεν είναι εμπόδιο

Σύμφωνα με την έρευνα το 90 τοις εκατό των γυναικών άνω των 50 ετών απολαμβάνουν το

σεξ

Το φλερτ είναι τρόπος ζωής

Το παιγνίδι της αποπλάνησης αποτελεί ένα βασικό στοιχείο της γαλλικής κουλτούρας.

ο γάμος δεν είναι το παν

Ο γάμος δεν είναι ο μόνος τρόπος για να δηλώσεις πίστη και αφοσίωση στο σύντροφό σου: Οι Γάλλοι πιστεύουν πως ο γάμος δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μία σχέση. Όταν βρουν το άλλο τους μισό επιλέγουν να τα δώσουν όλα και να μείνουν αφοσιωμένοι σ΄αυτό αλλά χωρίς να τους δεσμεύει κάτι. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή, δεν καθορίζεται από όρκους αιώνιας πίστης και «τελετές με μάρτυρες» για να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους.

ντυμένες από την κορφή ως τα νύχια

Μπορεί οι Γαλλίδες να φημίζονται για το στιλ και την κομψότητα τους αλλά από ότι φαίνεται τελικά δεν προβαίνουν σε αποκαλύψεις. Φροντίζουν και ακολουθούν την συμβουλή «ποτέ μην περπατήσεις γυμνή μπροστά στον σύντροφο σας. Όταν βρίσκεται κανείς σε μία σχέση, η οικειότητα και η άνεση που νιώθει με τον άλλον μετά από καιρό σαμποτάρει τον έρωτα και την μαγεία των πρώτων ημερών.

Προσπαθήστε λοιπόν να παρατείνετε το χρόνο δείχνοντας μόνο όσα εσείς θέλετε να φανούν .

μπαίνουν πρώτες στο παιχνίδι

Σύμφωνα με την μελέτη για την σεξουαλικότητα στην Γαλλία οι γυναίκες γίνονται «ολοένα και πιο δυναμικές στις σεξουαλικές τους συνήθειες . «

Το παλιό στερεότυπο τα αρσενικά αρπακτικά, και τα θηλυκά υπομονετικά περιμένουν την επιστροφή του πολεμιστή στην Γαλλία δεν ισχύει .'Όταν ενδιαφέρεται δεν διστάζει να μπει πρώτη στο παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ποιες χώρες ζουν οι άνδρες με τα μεγαλύτερα προσόντα;

Μυστικά καλής υγείας μόνο για γυναίκες!

Γιατί δεν είναι πια ερωτικό το κρεβάτι σας;