Δείξε μου πως κοιμάστε να σου πω τι σεξ κάνετε!

  • Iatropedia
Σημείο κλειδί για την σχέση των ζευγαριών αποτελεί η στάση που κοιμούνται. Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση μεταξύ τους τόσο αγεφύρωτο φαίνεται ότι είναι το χάσμα που τους χωρίζει. Αντίθετα αν η απόσταση είναι μικρή τότε η ερωτική τους ζωή βρίσκεται στο απόγειο.

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Edinburgh International Science Festival έδειξε ότι η στάση που κοιμόμαστε δείχνει πόσο ευτυχισμένη και δυνατή είναι η σχέση μας.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε σε δείγμα 1.100 ανθρώπων, το κλειδί είναι η απόσταση μεταξύ των ζευγαριών.

Τα ζευγάρια που κοιμούνται σε απόσταση μικρότερη από 3 cm ο ένας από τον άλλον, είναι πολύ πιο ευτυχισμένα μαζί από τα ζευγάρια που κοιμούνται σε απόσταση μεγαλύτερη των 77 cm. Και τα ζευγάρια που κατά τη διάρκεια της νύχτας έχουν σωματική επαφή είναι πιο ευτυχισμένα από αυτά που δεν αγγίζονται.

Όπως έδειξε η ίδια έρευνα το 42% των ζευγαριών κοιμάται πλάτη με πλάτη, το 31% στην ίδια κατεύθυνση και μόλις 10 cm μακριά ο ένας απο τον άλλον.

Περίπου το 34% κοιμάται αγκαλιά και το 12% των ζευγαριών έχουν απόσταση λιγότερη από 3 cm, όταν μόλις το 2% κοιμάται σε μεγαλύτερη απόσταση από 77 cm.

Από αυτούς που κοιμούνται αγκαλιασμένοι, τα ζευγάρια που κοιμούνται πρόσωπο με πρόσωπο έχουν πιο δυνατή σχέση από αυτά που κοιμούνται σε σχήμα «κουτάλι» κοιτώντας προς την ίδια κατεύθυνση ή αντίθετα.

Από αυτούς που δεν κοιμούνται αγκαλιασμένοι, δυνατότερη σχέση έχουν τα ζευγάρια που κοιτάζουν προς την ίδια κατεύθυνση από εκείνα που κοιμούνται πλάτη με πλάτη ή πρόσωπο με πρόσωπο.

Το 94% των ζευγαριών που παιρνούν την νύχτα έχοντας σωματική επαφή μεταξύ τους είναι πιο χαρούμενοι με τη σχέση τους σε σχέση με το 68% εκείνων που δεν αγγίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάθετε πως να ''χτίσετε'' γερά κόκαλα!

Όταν το ''ζάχαρο'' φτάνει…στα άκρα: Συμβουλές υγείας!

Προσοχή: Τα μάτια σαν τα…μάτια σας!

Αντιμετωπίστε τη δυσκοιλιότητα εναλλακτικά!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν