Δείτε τι βρίσκουν super sexy οι άνδρες στις γυναίκες

  • Iatropedia
Μπορεί το μυαλό των περισσότερων να πηγαίνει στην εξωτερική εμφάνιση αλλά οι άνδρες φαίνεται ότι βρίσκουν κάποια πράγματα σούπερ σέξι πάνω στις γυναίκες. Δείτε ποια είναι αυτά

Ξεχάστε το κόκκινο κραγιόν

Μέχρι πρότινος οι γυναίκες είχαν την άποψη ότι το κόκκινο κραγιόν τις κάνει ελκυστικές και σέξι. Πλέον επιστημονική έρευνα που έγινε απέδειξε ότι το ισχυρό φύλο ξεσηκώνεται ερωτικά όταν μια γυναίκα έχει βάψει τα χείλη της με ουδέτερα και απαλά χρώματα.

Η κόμη

Άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους επιστήμονες του πανεπιστημίου της Αριζόνας έδειξε ότι οι άνδρες εμπνέονται από την πλούσια κόμη.

Έτσι φαίνεται ότι ελκύονται σεξουαλικά από τ ις γυναίκες που έχουν λαμπερά και όμορφα μαλλιά

Το άρωμα

Πλήθος επιστημονικών ερευνών έχουν αποδείξει ότι οι μυρωδιές αποτελούντο φυσικό διεγερτικό . Ιδιαίτερα το άρωμα της μανόλιας ή του γιασεμιού φαίνεται πως τρελαίνει τους άνδρες.

Όπως αναφέρει έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο NeuroΙmage ακόμη και λίγες σταγόνες μανόλιας ή γιασεμιού είναι ικανές να φουντώσουν την λίμπιντο

Τι άλλο θεωρούν σέξι

Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι είναι άβυσσος η ψυχή όχι των γυναικών αλλά των ανδρών.

Σε σχετικό δημοψήφισμα οι άνδρες απάντησαν ότι θεωρούν σέξι κάποια πράγματα τα οποία είναι πολύ περίεργα.

Δείτε τι απάντησαν

Οι περισσότεροι άνδρες παθιάζονται όταν βλέπουν τις γυναίκες να εκνευρίζονται.

Επίσης τρελαίνονται όταν το αδύναμο φύλο φοράει τζόκερ καπέλο, όταν έχει κάποιες ατέλειες αλλά και όσες φορούν πουκάμισα.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν