Δείτε τι παίρνουν οι Έλληνες για να κάνουν σεξ!

  • Iatropedia
Μπορεί σε περιόδους κρίσεων,οι άνθρωποι να έρχονται πιο κοντά αλλά η οικονομική κρίση που ταλανίζει τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια ''έφαγε'' το σεξ. Όχι όμως και τα χάπια του έρωτα τα οποία συνεχίζουν να κάνουν τρελές πωλήσεις προκειμένου οι Έλληνες να κρατηθούν στο ύψος των... περιστάσεων.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η λίμπιντο των Ελλήνων πέφτει εν μέσω μνημονίων και ο ανδρικός πληθυσμός καταπολεμά το πρόβλημα με τα χάπια του έρωτα τα οποία ανεβάζουν την ερωτική διάθεση. Την ίδια στιγμή η πτώση στις τιμές των φαρμάκων που βρίσκονται στα ράφια των φαρμακείων και υπόσχονται υψηλές αποδόσεις στο σεξ φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο στην ευκολότερη πρόσβαση των ανδρών σε αυτά.

Συγκεκριμένα με βάση τα στοιχεία του IMS (ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής πωλήσεων φαρμάκων) οι πωλήσεις των τριών φαρμάκων που καταπολεμούν τη στυτική δυσλειτουργία όχι μόνο δεν έπεσαν εν μέσω τρόικας αλλά αντίθετα παρουσιάζουν και μια ελαφριά άνοδο.

Ειδικότερα το 2009 είχαν πουληθεί από τα ελληνικά φαρμακεία 897.000 τεμάχια.

Το 2010 899.000 σκευάσματα, το 2011 896.000, το 2012 825.000 ενώ το 2013 τα χάπια που διατέθηκαν άγγιξαν τις 909.000.

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι πωλήσεις αφορούν μόνο στα τρία πρώτα πρωτότυπα σκευάσματα που βγήκαν στη παγκόσμια αγορά, χωρίς να υπολογιστούν τα αντίγραφα που κάνουν την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα σαν τα… μανιτάρια καθώς έχει λήξει η πατέντα των πρωτοτύπων.

Πάντως η στροφή των Ελλήνων και μάλιστα των 40ρηδων στα χάπια του έρωτα ακόμη και εν μέσω κρίσης, δεν είναι τυχαία. Ο ανδρικός πληθυσμός που διανύει την πιο παραγωγική του ηλικία αντιμετωπίζει ούτως ή άλλως κάποια στιγμή σεξουαλικά προβλήματα λόγω άγχους και καριέρας.

Είναι ενδεικτικό με βάση την Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), ότι μετά τα 40 ένας στους δύο (ποσοστό κοντά στο 50%) θα έχει τουλάχιστον ένα επεισόδιο στυτικής δυσλειτουργίας στη ζωή του.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν