Δείτε τι δεν θέλουν οι άνδρες στο σεξ; Έρευνα

  • Iatropedia
Η κυρίαρχη άποψη που διαιωνίζεται από γενιά σε γενιά γυναικών ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να είναι μονογαμικοί καταρρίπτεται πανηγυρικά. Σε αντίθεση με τα όσα μέχρι πρότινος πίστευε το ασθενές φύλο για την ανδρική σεξουαλικότητα καταρρίπτεται πανηγυρικά από τους επιστήμονες.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Social, Evolutionary and Cultural Psychology απέδειξε τι δεν θέλουν οι άνδρες στο σεξ βρήκε πότε οι άνδρες δεν ακούν το έτερο ήμισυ πως προτιμούν τις γυναίκες στο σεξ αλλά και αν είναι ή όχι μονογαμικοί.

Πότε δεν ακούν

H πλειοψηφία των συμμετεχόντων δήλωσε πως όταν μιλά η σύντροφο του κάνει μεγάλη προσπάθεια για να την ακούσει αλλά όταν εκείνη δεν μπαίνει στο κυρίως θέμα αλλά χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους και μεγάλους προλόγους σύντομα χάνουν την προσοχή τους.

Προτιμούν την επίθεση

Το 82% των ανδρών απάντησαν πως τους αρέσει πολύ να τους ζητά μια γυναίκα να βγουν ενώ ένα ποσοστό που αγγίζει το 60% δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι προτιμούν τις επιθετικές γυναίκες στο κρεβάτι.

Τελικά κάθε πότε σκέφτονται το σεξ

Ο μύθος που ακολουθεί τους άνδρες ότι σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα καταρρίπτεται πανηγυρικά αφού η δύσκολη πλέον καθημερινότητα και ο αγώνας για επιβίωση δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο

Είναι ή όχι πιστοί

Μπορεί να τους ακολουθεί ο αστικός μύθος ότι δεν είναι πιστοί αλλά το 81% δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν θα απατούσε την γυναίκα του ακόμη και αν αυτό θα μπορούσε να μείνει για πάντα κρυφό.

Προτιμούν ή όχι τα προκαταρκτικά

Το 84% των ανδρών απάντησαν πως τα προκαταρκτικά είναι για αυτούς το ίδιο σημαντικά με το κυρίως πιάτο αφού τα προκαταρκτικά κάνουν το σεξ πιο απολαυστικό και έντονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι άνδρες μαραζώνουν στο σεξ; Όλα τα αίτια

Όχι σεξ απόψε! Οι top δικαιολογίες των ανδρών!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν