Δείτε πως θέλουν οι άνδρες τη γυναίκα στο σεξ

  • Iatropedia
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι και οι απανταχού ερωτευμένοι ετοιμάζονται για να υμνήσουν τον έρωτα. Οι προετοιμασίες καλά κρατούν αλλά καλό είναι να γνωρίζετε πως θέλουν ο άνδρες τις γυναίκες στο σεξ.

Διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε από site γνωριμιών απέδειξε ότι οι άνδρες δίνουν σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες στη κρεβατοκάμαρα που οι γυναίκες αγνοούν .

Έτσι συμβαίνει το εξής παράδοξο: πολλές γυναίκες στην καθημερινότητα τους να είναι άψογα ντυμένες και περιποιημένες αλλά στις ερωτικές τους επαφές δεν δίνουν καμία σημασία.

Όπως απάντησαν στην διαδικτυακή έρευνα οι άνδρες θέλουν τη γυναίκα στο σεξ να είναι ερωτική ακόμη και χωρίς ρούχα και κυρίως ευωδιάζει αρώματα.

Δεν νοείται ανέφεραν οι άνδρες οι γυναίκες να μην τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η πλειοψηφία των ανδρών δήλωσε ότι προτιμά η ερωτική τους σύντροφος να φορά εσώρουχα που να τους ξεσηκώνουν ευχάριστα και μάλιστα το χρώμα που προτιμούν φαίνεται ότι είναι το κόκκινο και το μαύρο.

Ένα ποσοστό που άγγιζε το 15% ανέφερε ότι θέλουν οι γυναίκες να έχουν κάνει αποτρίχωση στα ευαίσθητα σημεία.

Παράλληλα οι άνδρες θέλουν από τη σύντροφο τος να έχει φαντασία στο σεξ και να μην τα περιμένει όλα από το έτερο ήμισυ.

Με ένα στόμα οι συμμετέχοντες ανέφεραν ότι δεν θέλουν με τίποτα από τις γυναίκες τις κρίσιμες εκείνες ερωτικές στιγμές να μουρμουρίζουν ή να χρησιμοποιούν το σεξ ως όπλο για να πετύχουν αυτό που θέλουν.