Δείτε ποιες γυναίκες προτιμούν οι άνδρες στο σεξ!

  • Iatropedia
Ένας ακόμη αστικός μύθος που γαλούχησε γενιές και και γενιές γυναικών καταρρίπτεται. Η κυρίαρχη άποψη πως οι άνδρες θέλουν μόνο για σεξ χωρίς ρομαντισμό και …λεπτομέρειες καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Μελετητές από το Ινστιτούτου Kinsey χαρτογράφησαν ποιες γυναίκες προτιμούν οι άνδρες στο σεξ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι άνδρες είναι περισσότερο ευχαριστημένοι όταν τα προκαταρκτικά διαρκούν περισσότερο, οι γυναίκες παίρνουν τον έλεγχο των καταστάσεων και δεν προσποιούνται οργασμό.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από άλλη έρευνα είναι ότι ο άνδρες έλκονται ερωτικά από τις γυναίκες με μικρή πατούσα.

Συγκεκριμένα οι μελετητές στην έρευνα του Ινστιτούτου Kinsey ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση που αντλούν από την σχέση τους και την ερωτική τους ζωή.

Οι άνδρες δήλωσαν πως όταν επιδίδονταν σε φιλιά, αγγίγματα πριν από τις ερωτικές τους συνευρέσεις με το έτερο ήμισυ , έτειναν να είναι πιο ικανοποιημένοι από σεξουαλικής άποψης.

Και το ζήτημα είναι ότι ναι μεν οι άντρες, θέλουν να έχουν τα ηνία στο σεξ αλλά τους αρέσει και η γυναίκα να μην είναι άβουλη, ούτε ντροπαλή αλλά ούτε και να υποκρίνεται στο σεξ.

Ένα ποσοστό που αγγίζει το 82% των ανδρών απάντησαν πως τους αρέσει πολύ να τους ζητά μια γυναίκα να βγουν και πάνω από το 60% ομολογεί πως τους αρέσει να είναι διεκδικητική και επιθετική στο κρεβάτι.

Με μικρή πατούσα

Νέα έρευνα των εξελικτικών ψυχολόγων Jeremy Atkinson και Michelle Rowe, από το University at Albany, στη Νέα Υόρκη, απέδειξε ότι σε απλή επίδειξη φωτογραφιών με γυναικεία πρόσωπα, η πλειοψηφία των αντρών υποσυνείδητα επέλεξε όσες είχαν μικρότερη πατούσα ως πιο όμορφες.

Οι Atkinson και Rowe έλαβαν σωματικές μετρήσεις της ανατομίας 60 λευκών φοιτητριών και συνδύασαν τα πρόσωπα αυτών με τα πιο ακραία χαρακτηριστικά σε σύνθετες φωτογραφίες. Στη συνέχεια ρώτησαν 77 ετεροφυλόφιλους άντρες φοιτητές να αξιολογήσουν τις μορφές σύμφωνα με την ελκυστικότητά τους.

Όταν είδαν μια σύνθετη φωτογραφία των προσώπων των 8 γυναικών με τη μικρότερη πατούσα στην ομάδα και την αντίστοιχη φωτογραφία των 8 γυναικών με τη μεγαλύτερη πατούσα οι άντρες είχαν 3,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να επιλέξουν ως πιο ελκυστική τη φωτογραφία με τη μικρή πατούσα.

Η μικρή πατούσα, τα μακριά μηριαία οστά και οι στενοί γοφοί είναι μεταξύ των δεικτών μιας ελεύθερης από στρες και καλής παιδικής ηλικίας.

Φαίνεται πως οι άντρες έχουν εξελιχθεί να εντοπίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά προσώπου ως ιδιαίτερα ελκυστικά και που αντικατοπτρίζουν την πιο γενική σωματική υγεία μιας γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν τα κοριτσάκια γίνονται μητέρες!

Νέα μέθοδο ''χτυπά'' την κήλη!

Γιατί τρέμουν τα χέρια μου χωρίς λόγο;

Σεξ και εγκυμοσύνη! Τα ''ναι'' και τα ''όχι''