Δείτε πέντε περίεργες έρευνες για το σεξ!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
σεξ
Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα οι επιστήμονες, όταν βάζουν στο μικροσκόπιο το σεξ. Τα ευρήματα τους αυτή τη φορά ξεπερνούν κάθε φαντασία...

Στο σεξ, καλύτερα… ελεύθεροι και ωραίοι

Μελέτη που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Oregon κατέληξε στο συμπέρασμα το 40% των νέων, ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, προτιμά την ελευθερία του από τη δέσμευση.

Παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει φέρει πιο κοντά τα νέα ζευγάρια όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι θέλουν πρώτα να απολαύσουν τις χαρές της ζωής και του έρωτα παρά να αναλάβουν υποχρεώσεις και δεσμεύσεις.

Να περιμένω ή όχι;

Έρευνες από το Πανεπιστήμιο Βrigham Young τεκμηρίωσε ότι τα ζευγάρια που περιμένουν να κάνουν σεξ έχουν καλύτερη ερωτική ζωή από εκείνα που κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού.

«Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί όσοι έκανα υπομονή μέχρι ότου να κάνουν σεξ έμαθαν να μιλούν και να έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν», δήλωσε ο Dean Busby, επικεφαλής της μελέτης.

«Σφυρίζουν αδιάφορα»

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι οι νεαροί Ιάπωνες δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για το σεξ! Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα το 35,1% των ανδρών ηλικίας μεταξύ 16 και 19 ετών έχουν μια απαθή στάση απέναντι στο σεξ.

Το ποσοστό αυτό είναι κάτι παραπάνω από διπλάσιο του αντίστοιχου ποσοστού που αναφέρθηκε το 2008, όταν ένα παρόλα αυτά εκπληκτικό 17,5% των νέων ανδρών ανέφεραν ότι δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για το σεξ.

Ανεξεταστέοι οι… αγύμναστοι

Μελέτη που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Erciyes στην Τουρκία διαπίστωσε ότι οι υπέρβαροι άνδρες έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι από τους αδύνατους.

Σύμφωνα με τα ευρήματα οι άνδρες με τα χαμηλότερα σκορ Δείκτη Μάζας Σώματος ήταν περισσότερο επιρρεπείς στην πρόωρη εκσπερμάτωση και θα μπορούσε κανείς να υποπτευθεί ότι είναι πιο επιρρεπείς και σε χαμηλότερες βαθμολογίες στην κρεβατοκάμαρα.

>>>Υπολογίστε ΕΔΩ τον δικό σας Δείκτη Μάζας Σώματος με το μοναδικό online εργαλείο του Iatropedia.gr

Social mania

Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση το 40% των γυναικών λένε ότι η χρήση των social media, τις κάνει περισσότερο επιρρεπείς στις ερωτικές περιπτύξεις.