Χειμερινοί Αγώνες: Έβγαλαν “υπερβολικά σέξι φιγούρα” από την χορογραφία που τους έδωσε το χρυσό! Δείτε την σε παλιότερο βίντεο… [vids]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Χειμερινοί Αγώνες
Η Tessa Virtue και ο Scott Moir εξασφάλισαν το πρώτο χρυσό μετάλλιο του Καναδά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018, παρόλο που από την χρυσοφόρα χορογραφία τους στο ελεύθερο πρόγραμμα αφαίρεσαν μία πολύ... επίμαχη φιγούρα.

Πριν ξεκινήσουν οι Χειμερινοί Αγώνες 2018, το πρόγραμμά τους περιελάμβανε τραγούδια από το Moulin Rouge και μια συγκεκριμένη φιγούρα, όπου η Tessa ανέβαινε στο… πρόσωπο του Scott, τύλιγε τα πόδια της γύρω του και μαζί στροβιλίζονταν… οργασμικά για μερικά δευτερόλεπτα στον πάγο.

Μετά από τους εθνικούς αγώνες του Καναδά τον περασμένο μήνα, ο ίδιος ο Moir είχε αστειευτεί ότι η κίνηση ήταν «πορνό», σύμφωνα με την Toronto Star.

Αλλά μόλις άρχισαν οι Χειμερινοί Αγώνες 2018, το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει μεν την μουσική υπόκρουση, αλλά να αφαιρέσει από το πρόγραμμά του την συγκεκριμένη φιγούρα, παρόλο που οι ίδιοι οι Tessa και Scott ένιωθαν… υπερήφανοι γι’ αυτήν.

Άλλαξαν την χορογραφία

Ο ίδιος ο Moir είπε ότι αν και αρχικά ήθελαν να προκαλέσουν αίσθηση και αντιδράσεις με την εν λόγω φιγούρα, όταν μετά τους καναδικούς αγώνες την ξαναείδαν σε αργή κίνηση, “δεν ήταν αισθητικά τόσο όμορφη” όσο θα ήθελαν. Έτσι, αποφάσισαν να την αφαιρέσουν από το πρόγραμμά τους στους Χειμερινούς Αγώνες 2018.

Η… αλλοιωμένη φιγούρα τους ήταν και πάλι σέξι, αλλά πολύ πιο… soft. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το “κατάλληλο για ανηλίκους” πρόγραμμα τους χάρισε το χρυσό μετάλλιο, τότε μάλλον ο Scott και η Tessa πήραν την σωστή απόφαση…!

http://www.health.com