Άνδρες μάθετε να μετράτε σωστά τα προσόντα σας!

  • Iatropedia
Μπορεί να μην το παραδέχονται αλλά η πλειοψηφία των ανδρών ανησυχεί για το μέγεθος των προσόντων του. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι το ισχυρό φύλο αισθάνεται ανασφάλεια όταν βρίσκεται συνήθως στα αποδυτήρια...

Όλες οι επιστημονικές μελέτες και τα εγχειρίδια τα τελευταία χρόνια ανέφεραν ότι το μήκος γενικά είναι περίπου 16,5 εκατοστά.

Ωστόσο νέες έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι στατιστικές στις οποίες βασίστηκε ο όρος ‘’μέσο’’ αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό ψεγάδι. Αρχικά το νούμερο υπολογιζόταν με βάση συλλογή μετρήσεων που οι άντρες έκαναν μόνοι τους, γεγονός που οι ειδικοί έκριναν ότι είναι αναξιόπιστο.

Πλέον οι, επιστήμονες χρησιμοποιούν πιο αξιόπιστα στοιχεία για να κάνουν τις μετρήσεις τους επιστρατεύοντας ακόμη και εκπαιδευμένους ανθρώπους προκειμένου να κάνουν τις μετρήσεις στους άντρες.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το μέσο πέος είναι σημαντικά πιο μικρό σε σχέση μεν πριν από κάποιες δεκαετίες.

Από την άλλη οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι η μέτρηση του πέους σε χαλάρωση δεν έχει νόημα, καθώς το μήκος και ο όγκος του επηρεάζονται από πρόσκαιρους παράγοντες όπως η θερμοκρασία στο περιβάλλον.

Τα ιδανικά μεγέθη

Σε φυσιολογικές θερμοκρασίες το μήκος σε χαλάρωση συνήθως είναι μεταξύ 8.5 και 10.5 εκατοστών.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό NHS, το μέσο μήκος των ανδρικών προσόντων σε στύση είναι περίπου 14-16 εκατοστά.

Παρόλα αυτά θεωρείται ασυνήθιστα μικρό αν το μήκος του σε στύση είναι μικρότερο από 7,6 εκατοστά.

Το NHS επίσης δίνει πολύτιμες συμβουλές για τον τρόπο μέτρησης των ανδρικών προσόντων για όσους άνδρες ενδιαφέρονται να μάθουν το πραγματικό μέγεθος των προσόντων του.

Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να κάνουν την μέτρηση όταν έχουν στύση.

Επιβάλλεται να ξεκινούν από τη βάση του που είναι πιο κοντά στην κοιλιά και να μετρούν μέχρι την κορυφή.

Οι ειδικοί διευκρινίζουν ότι δεν θα πρέπει να υποθέτουμε ότι ένας άντρας με μεγάλο πέος έχει πολύ μεγαλύτερο όταν αυτό είναι σε στύση. Παρομοίως, άντρας του οποίου το πέος φαίνεται μικροσκοπικό θα μπορούσε να εκπλήξει με μεγάλη στύση.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν