Τα Babylino Sensitive καλύπτουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Παιδικών Χωριών SOS»

  • Iatropedia
Με πράξεις φροντίδας και με όχημα «την υγεία ως το πολυτιμότερο αγαθό», τα Babylino Sensitive, αγκαλιάζουν με ευαισθησία όλα τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και μαζί με τη στήριξη των καταναλωτών, καλύπτουν πλήρως την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη για ένα έτος (2015).

Υπάρχουν κάποια «χωριά» που αγκαλιάζουν με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Που δίνουν σε κάθε παιδί ξεχωριστά, τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, το ενδιαφέρον για την μόρφωση του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού.

Που χαρίζουν στα παιδιά το μητρικό χάδι και την αγάπη μιας Μητέρας SOS, που έχουν ανάγκη και που χρειάζονται περισσότερο απ’ όλα. Αυτή είναι η εικόνα, ο ρόλος και η αξία των Παιδικών Χωριών SOS.

Τα Babylino Sensitive καλούν τους καταναλωτές να στηρίξουν μαζί την υγεία αυτών των παιδιών, γράφοντας τη δική τους ευχή στα «Δέντρα των ευχών Babylino» τα οποία θα βρίσκονται στα εμπορικά κέντρα «The Mall Athens» και «Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης» τις ημερομηνίες 20/12, 21/12, 24/12, 27/12, 31/12 & 7/1. Με κάθε δική τους ευχή, τα Babylino Sensitive προσφέρουν 1 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS για την ετήσια κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των παιδιών.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια του πολυετούς προγράμματος με τίτλο “Στηρίζουμε τη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού”, ενώ εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.