Στήριξη στο Χαμόγελο του Παιδιού από την Ευρωκλινική Παίδων

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Ευρωκλινική Παίδων, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της, εξακολουθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά να στηρίζει το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Με την συνεισφορά της αυτή, η Ευρωκλινική Παίδων βοήθησε έμπρακτα το «Τμήμα Στήριξης Παιδιών με Προβλήματα Υγείας» από το «Χαμόγελο του Παιδιού» που υποστηρίζει παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα σε 13 παιδιά που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, να πραγματοποιήσουν δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στην Ευρωκλινική Παίδων, όπου το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό της προσωπικό προσέφερε τις υπηρεσίες του με ευαισθησία και αγάπη.

«Έχοντας ως αξία να διατηρήσουμε σταθερό τον ανθρωπιστικό μας χαρακτήρα, αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε έμπρακτα τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη» είπε ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωκλινικής Παίδων κ. Πέτρος Λούκας. Και συνεχίζει: «Για εμάς το να προσφέρουμε στήριξη, ελπίδα, αισιοδοξία και χαμόγελο στα παιδιά αποτελεί καθημερινή μας πρόκληση».

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε στην Ελλάδα, οι πρωτοβουλίες στήριξης σε οικονομικό και κυρίως σε ανθρωπιστικό επίπεδο, αποτελούν βασικό μέλημά μας ιδίως όταν πρόκειται για τα παιδιά» όπως τονίζει ο Δ/νων σύμβουλος κ. Αντώνης Βουκλαρής.

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μια αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι παιδίατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 45.000 παιδία που έχουν νοσηλευτεί και σε περισσότερα από 26.000 παιδία που έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων όπως Παιδιάτρους, Παιδοχειρουργούς, Καρδιολόγους , Ορθοπεδικούς, Οφθαλμίατρους, Ενδοκρινολόγους κλπ.

Επιπλέον έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν