Ψυχολογία γονέων: η διαφήμιση που έκανε 15 εκ ανθρώπους να δακρύσουν

  • Iatropedia
Μια διαφήμιση Ταιλανδέζικης ασφαλιστικής εταιρίας κάνει το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο και σαρώνει. Σήμερα την ανεβάζουμε στο iatropedia, όχι φυσικά για διαφημιστικούς λόγους της ασφαλιστικής εταιρίας, αλλά για να δείξουμε τη σχέση αγάπης μεταξύ γονέα και παιδιού. Να δείξουμε το δέσιμο που έχει ένας γονιός με το παιδί του, ακόμη και όταν ο ίδιος είναι ανάπηρος, ή μουγκός και κουφός. Εξάλλου πιστέψτε μας όταν παρακολουθήσετε το βίντεο ελάχιστα θα σας ενδιαφέρει η διαφημιζόμενη εταιρία.

Το βίντεο ξεκινάει με μια έφηβη κοπέλα και τον μουγκό και κουφό πατέρα της. Η κοπέλα πέφτει συνέχεια θύμα κοροϊδίας στο σχολείο της και στον κοινωνικό της περίγυρο, επειδή ο πατέρας της είναι μουγκός. Κάποια στιγμή φτάνει να τον μισεί αφού τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα δεινά που παθαίνει. Πραγματικά τον μισεί μα πιο πολύ μισεί τον ίδιο της τον εαυτό που είναι κόρη ενός μουγκού.

Η ιστορία του πατέρα με την κόρη έκανε 1.500.000 ανθρώπους να δακρύσουν. Η σχέση, το δέσιμο, και η αγάπη του γονιού προς το παιδί του, νικά ακόμη και τον θάνατο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: