Πακέτα ιατρικών εξετάσεων για παιδιά σε προνομιακές τιμές

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου Υγεία με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα ιατρικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές.

Βασικό πακέτο άθλησης που περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ΗΚΓ, Triplex καρδιάς, οφθαλμολογική εξέταση.

Πλήρες πακέτο άθλησης που περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ΗΚΓ, Triplex καρδιάς, οφθαλμολογική εξέταση, εξετάσεις αίματος (γενική αίματος, γενική ούρων, σίδηρος, φερριτίνη, σάκχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια)

Τα Εξωτερικά Ιατρεία του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ λειτουργούν σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο και είναι στελεχώμένα με παιδιάτρους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης και γιατρούς όλων των υποειδικοτήτων της παιδιατρικής, οι οποίοι σε συνεργασία με τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό, φροντίζουν για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μικρών ασθενών.

Επιπλέον υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα πακέτα για εκτίμηση ανάπτυξης και για έλεγχο παχυσαρκίας στο τμήμα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής και στο τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας αντίστοιχα.

Με την επιλογή ενός από τα παραπάνω πακέτα εξετάσεων για τα παιδιά, παρέχεται δωρεάν εξέταση στο εξειδικευμένο ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης Παίδων και Εφήβων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους καλώντας στο 210 6869404.