Νέα εξοχική κατοικία για το Χαμόγελο του Παιδιού

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σε μία όμορφη και χαρούμενη τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" την Πέμπτη 6 Απριλίου στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Γιάννης Μασούτης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, της Εισαγγελίας Ανηλίκων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σημαντική ήταν και η παρουσία πολιτιστικών συλλόγων και ανθρώπων της περιοχής, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και καλωσόρισαν θερμά την οικογένεια του Χαμόγελου στον τόπο τους.

Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην ανακατασκευή του οικήματος και τόνισε πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έφτιαξαν απλώς ένα σπίτι αλλά έβαλαν «πινελιές ψυχής». Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Διευθυντής Marketing της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Σταμάτης Δαυίδ, ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας Henkel κ. Γεώργιος Φραγκισκάκης και ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης.

Τα παιδιά του οργανισμού παρέδωσαν συμβολικά ευχαριστήρια δώρα στον κ. Γιάννη Μασούτη της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., στον εκπρόσωπο της Henkel κ. Γεώργιο Φραγκισκάκη και στο Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Καραγιάννη. Στη συνέχεια έκοψαν την κορδέλα της εξοχικής τους κατοικίας μαζί με τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ανακατασκευής.

Το συγκεκριμένο οίκημα αποτελεί δωρεά της Στυλιανής Μουρατίδου και µέσω της ευγενικής χορηγίας της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. και της πολύτιμης υποστήριξης της εταιρείας Henkel και του Δήμου Λαγκαδά ανακαινίστηκε, εξοπλίστηκε και διαμορφώθηκε πλήρως σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου τα παιδιά θα περνούν ευχάριστες στιγμές. Ωστόσο, το σπίτι ολοκληρώθηκε χάρη στη συμμετοχή και άλλων εταιρειών και ιδιωτών, οι οποίοι συνέβαλαν προσφέροντας δωρεάν είδη και υπηρεσίες.