AERO KIDS™. Τώρα μπορούν τα παιδιά να πάρουν τις βιταμίνες τους!

  • Iatropedia
Η λέξη Βιταμίνη προέρχεται από τη λατινική λέξη «vita» και συμβολίζει τη ζωή. Οι βιταμίνες είναι απαραίτητα συστατικά τα οποία θα πρέπει να λαμβάνονται καθόλη τη διάρκεια της ζωής καθώς συμβάλουν στη διατήρηση της. Οι περισσότερες βιταμίνες δεν μπορούν να συντεθούν από τον ανθρώπινο οργανισμό και θα πρέπει να τις λαμβάνουμε κυρίως μέσω της διατροφής.

Πολλές φορές όμως αυτό δεν είναι εφικτό, οπότε γίνεται απαραίτητο κάποιο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο θα μπορεί να καλύψει τα κενά που αφήνονται από τη διατροφή. Μία από τις πιο ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού είναι τα παιδιά τα οποία έχουν ανάγκη όλες τις βιταμίνες καθώς βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης και θα πρέπει να χτίσουν ένα γερό οργανισμό.

Πολλές φορές όμως τα παιδιά εμφανίζουν ελλείψεις σε βασικές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά τα οποία μπορούν εμφανίσουν προβλήματα που σχετίζονται κυρίως με την εύρυθμη ανάπτυξη, ενώ μπορεί να προκύψουν και μειωμένα επίπεδα ενέργειας.

Για την κάλυψη αυτών των αναγκών, οι οποίες πολλές φορές δεν μπορούν να καλυφθούν μέσω της διατροφής όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι απαραίτητη η λήψη βιταμινών μέσω μιας πολυβιταμίνης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά.

Η πολυβιταμίνη AERO KIDS™που προσφέρεται σε μορφή Σπρέι τηςAMHES-Astra Medical Hellas Superfoods™προσφέρει τις βασικότερες βιταμίνες, σε ποσότητες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.

Ο ειδικός σχεδιασμός αυτής της πολυβιταμίνης προσφέρει μια εύκολη χρήση και γρηγορότερη απορρόφηση, η οποία μπορεί να φτάσει και το 90%, καθώς μέσω των τριχοειδών αγγείων τα θρεπτικά συστατικά εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος άμεσα και στη συνέχεια μεταφέρονται στα κύτταρα του σώματος.

Όλες οι βιταμίνες παρέχονται σε μορφή μικροσταγονιδίων τα οποία παραδίδονται μέσω του ψεκασμού στο κάτω μέρος της γλώσσας οπότε και η διοχέτευση των θρεπτικών αυτών συστατικών γίνεται γρηγορότερα καθώς τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία της περιοχής λαμβάνουν τις βιταμίνες και τις διοχετεύουν σε όλα τα μέρη του σώματος που τα έχουν ανάγκη.

Η εξελιγμένη μορφή παράδοσης αυτής της πολυβιταμίνης τη κάνει να είναι ένας σύμμαχος των γονέων, καθώς όλες οι βιταμίνες προσφέρονται μέσα από έναν ψεκασμό, ενώ η γεύση του είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αφού διατίθεται με γεύση τσιχλόφουσκας.

Η πολυβιταμίνη AERO KIDS™περιέχει στη σύνθεσή της βιταμίνες όπως Βιταμίνη D, C, Ε, Α και μια σειρά άλλων που συγκαταλέγονται στο Σύμπλεγμα Β.

Οι βιταμίνες αυτές είναι σημαντικές καθώς βοηθούν στην απορρόφηση του ασβεστίου, με κυριότερη τη Βιατμίνη D, οπότε συμβάλουν στο σχηματισμό πιο γερών οστών, αποφεύγοντας παθήσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη, ενώ και οι περισσότερες από αυτές μπορούν να ενισχύσουν την ανάπτυξη των ιστών.

Ιδιαίτερα οι βιταμίνες του Συμπλέγματος Β βοηθούν στην ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος, ενώ συνεισφέρουν και στην αξιοποίηση των υπόλοιπων θρεπτικών συστατικών.

Η Βιταμίνη C περιέχεται για να ενισχύσει την απορρόφηση του σιδήρου και για να συμμετέχει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενισχύοντας την άμυνα του παιδικού οργανισμού, όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες βιταμίνες που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι εξαιτίας του καινοτόμου σχεδιασμού αυτής της παιδικής πολυβιταμίνης έχει αποφευχθεί η χρήση έκδοχων και προωθητικών αερίων, και έτσι οι βιταμίνες λαμβάνονται στη πιο φυσική τους μορφή.

Το προϊόν AERO KIDS™τηςAMHES-Astra Medical Hellas Superfoods™ έχειτη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες για βιταμίνες των μικρών σας παιδιών μέσα από ένα εξελιγμένο συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδία, με ξεχωριστή γεύση τσιχλόφουσκας ώστε να γίνει ο καλύτερος φίλος τους!

* Τα προϊόνταSuperfoods™μπορείτε νατα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ των μορφών συμπληρωμάτων διατροφής, και γιατί υπερέχουν αυτά που η μορφή τους είναι σε σπρέι για το στόμα;

Ποια είναι η λειτουργία του Πράσινου Καφέ στην προσπάθεια απώλειας βάρους;

Υπερτροφές….. μια πηγή ευεξίας και ενέργειας

Χλωρέλλα… μια μαγική άλγη!