Πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret λέει ότι απολύθηκε επειδή πήρε ΕΝΑ εκατοστό στους γοφούς! [φωτογραφίες, βίντεο]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Victoria's Secret
Την ωμή και καταδικαστέα πραγματικότητα της βιομηχανίας της μόδας και του τρόπου που αυτή αντιμετωπίζει τις γυναίκες και επηρεάζει τα νεαρά κορίτσια, ξεμπροστιάζει πρώην μοντέλο της Victoria's Secret.

Η εταιρεία Victoria’s Secret έχει υποστεί έντονη κριτική τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα υπό νέα ιδιοκτησία, η εταιρεία προσπαθεί ν’ αλλάξει τις αρχές της, αλλά εξακολουθεί να είναι δύσκολο να ξεφύγει από το παρελθόν της.

Ένα πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα βίωσε όσο συνεργαζόταν με την εταιρεία. Αποκαλύπτει ότι απολύθηκε επειδή πήρε σχεδόν 1 εκατοστό στους γοφούς της!

Η Bridget Malcolm απολύθηκε από την Victoria’s Secret επειδή πήρε 1,2 εκατοστά στους γοφούς της

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του 60 Minutes Australia στις 12 Σεπτεμβρίου, το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, Bridget Malcolm, απάντησε σε ερωτήσεις για την περίοδο που εργαζόταν με την εταιρεία. Την ρώτησαν: «Πόσο ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα από τη Victoria’s Secret ότι έπρεπε να είσαι υπερβολικά αδύνατη»; Η Μάλκολμ απάντησε: «Πολύ σαφές».

Το μοντέλο έκανε πασαρέλες με την Victoria’s Secret το 2015 και 2016 με την ελπίδα ότι τελικά θα φτάσει να γίνει “άγγελος της Victoria’s Secret”. Ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ σε αυτόν τον στόχο, επειδή λέει ότι αφότου πήρε 1,2 εκατοστά στους γοφούς της, η Victoria’s Secret διέκοψε την συνεργασία τους, θεωρώντας ότι ήταν πλέον μεγαλόσωμη.

Αν και είχε αρκετή εμπειρία στο μόντελινγκ, η Malcolm είπε ότι δεν έζησε ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που πέρασε με την Victoria’s Secret και ελπίζει να μην ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο.

“Ήταν πραγματικά μια τραυματική εμπειρία”, είπε. Αν και έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία επαφή της με την εταιρεία, η Malcolm είπε ότι προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έγινε.

Victoria's Secret

Η υγεία της Bridget Malcolm επιδεινώθηκε από το μόντελινγκ

Ενώ εργαζόταν στη Victoria’s Secret, το μοντέλο είπε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του. «Είχα διατροφική διαταραχή. Στηριζόμουν σε φάρμακα άγχους. Είχα συνεχώς κρίσεις πανικού. Ήμουν εξαντλημένη. Το σώμα μου υποσιτιζόταν. Το μυαλό μου υποσιτιζόταν», είπε. Κατά τη διάρκεια αυτής της χαοτικής περιόδου, η Malcolm είδε να της κόβεται η έμμηνος ρύση, να πέφτουν τα μαλλιά της και έφτασε να ανεβαίνει με δυσκολία τις σκάλες.

Victoria's Secret

Το μοντέλο είπε ότι η σχέση της με τη Victoria’s Secret ήταν πολύ ελεγκτική και ανθυγιεινή

Η Malcolm καταλαβαίνει τώρα την τοξικότητα της εταιρείας που τότε την θαύμαζε.

“Αυτό που αντιπροσώπευε εκείνη η εταιρεία για μένα και για τόσες άλλες κοπέλες ήταν εξαιρετικά εκμεταλλευτικό εκείνη τη στιγμή”, είπε. Πρόσθεσε ότι η αναζήτηση για μοντέλα που να είναι ολοένα και πιο αδύνατα έμοιαζε να ελέγχει τις γυναίκες, να της πιέζει να είναι όσο το δυνατόν πιο αδύνατες γίνεται, αλλά ακόμη και τότε, δεν θεωρούνταν αρκετά αδύνατες.

Πολλοί αμφισβητούν τους λόγους που η Bridget Malcolm συνέχισε να εργάζεται για την εταιρεία για τόσο πολύ, αν και ένιωθε ότι ήταν ένα τοξικό περιβάλλον. Το μοντέλο αναγνωρίζει ότι δεν την ανάγκασε κανείς να παραμείνει στη Victoria’s Secret. Ωστόσο, σημείωσε ότι όσοι την αμφισβητούν “έχουν το απίστευτο προνόμιο να μην έχουν βιώσει την εμπειρία να βρίσκονται σε μια τέτοια ανθυγιεινή σχέση εργασίας”.

Η Bridget Malcolm έχει μιλήσει και παλιότερα για την Victoria’s Secret

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Malcolm εκφράζεται κατά της Victoria’s Secret. Το μοντέλο άρχισε τις αποκαλύψεις για τα παρασκήνια της εταιρείας μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok. Σε ένα βίντεο, αποκαλύπτει ότι το μέγεθος του σουτιέν της ήταν 30Α κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας του 2016. Τον επόμενο χρόνο ήταν 30Β. Τότε, σύμφωνα με την Malcolm, ο Ed Razek, ανώτερο στέλεχος της Victoria’s Secret, της είπε ότι “το σώμα της δεν φαινόταν αρκετά καλό” και απορρίφθηκε από μια επίδειξη του 2017.

@bridgetmalcolmtoo little too late Victoria’s Secret #victoriassecret #victoriasecretshows #CompleteMyLook #MyColoredHair♬ original sound – Bridget Malcolm

Η Malcolm φορά τώρα σουτιέν 34Β, το οποίο λέει ότι είναι υγιές για αυτήν. “Η θλίψη πίσω από τα μάτια μου στην επίδειξη μόδας του 2016 ακόμα σπάει την καρδιά μου”, λέει.

Σε ένα άλλο βίντεο, η Malcolm λέει: “Υπήρχε αυτή η κουλτούρα που δημιουργήθηκε και έμοιαζε κάπως έτσι: ‘Αν μείνεις, αν γίνεις λίγο πιο αδύνατη, αν συνεχίσεις να κάνεις αυτό που θέλουμε να κάνεις, θα γίνεις κι εσύ Άγγελος και θα γίνεις παγκοσμίως γνωστή και θα είναι καταπληκτικό’«.

@bridgetmalcolmFYI No longer in tent♬ original sound – Bridget Malcolm

Εξηγεί ότι ήταν μικρή εκείνη την εποχή, οπότε το πίστεψε. Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποίησε ότι τίποα δεν ήταν ποτέ αρκετό, ανεξάρτητα από το πόσο αδύνατη ήταν.

Πηγή: https://9now.nine.com.auhttps://www.dailymail.co.ukhttps://www.foxnews.com, https://bestlifeonline.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίντεο που ξεμπροστιάζει το τι κάνουν τα Media στην εικόνα της γυναίκας και γιατί είναι παγκόσμιο πρόβλημα υγείας

Η ωμή αλήθεια του τι σημαίνει να είσαι μοντέλο: Η εκπληκτική ομιλία της Cameron Russell προς όλα τα κορίτσια