Πως οι ραδιοσυχνότητες »χτυπούν» την κυτταρίτιδα;

  • Iatropedia
Ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς είναι το χαλαρό δέρμα που συχνά συνοδεύεται από κυτταρίτιδα. Υπολογίζεται ότι οκτώ στις δέκα γυναίκες εμφανίζουν κυτταρίτιδα σε κάποιο σημείο του σώματός τους. Οι παράγοντες που ενοχοποιούνται εκτός από την καθιστική ζωή είναι η κακή διατροφή αλλά και η κληρονομικότητα. Πως η πλαστική χειρουργική μπορεί να εξαφανίσει τα αισθητικά αυτά προβλήματα; Απαντήσεις στο επιστημονικό άρθρο, που ακολουθεί.

Της Γραμματικής Μαργαρώνης

Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου

Η κυτταρίτιδα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς. Σήμερα, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, καινούργιες μέθοδοι κάνουν την εμφάνισή τους. Μία από τις αποτελεσματικότερες λύσεις στο επίμονο πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης είναι η θεραπεία Coccon Duotechnology που βοηθαει στην επίτευξη μιας πιο αδύνατης σιλουέτας και πιο σφιχτού σώματος, χωρίς ιδιαίτερη άσκηση και στερήσεις.

Οι ραδιοσυχνότητες είναι πλέον πολύτιμοι σύμμαχοι στην υπηρεσία της αισθητικής ιατρικής. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων στην ιατρική αισθητική δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε βαθιά και μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος και μείωση της ορατής κυτταρίτιδας.

Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα., συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.

Η ελεγχόμενη θερμότητα που δημιουργείται κάτω από το δέρμα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και παράλληλα συμβάλλει στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων.

Στη συνέχεια , χρησιμοποιούμε την ειδική κεφαλή, προκαλώντας την καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και την ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) σε περιοχές με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.

Η καταστροφή των λιποκυττάρων είναι οριστική και το περιττό λίπος αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος από τον οργανισμό. Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εμφανίζεται η κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος.

Το Coccon Duotechnology είναι μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία που οι ασθενείς την περιγράφουν ευχάριστη και χαλαρωτική. Οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας στο δέρμα.

Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από το πρόβλημα. Έπειτα από 3‐4 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και μετρήσιμα, χάνονται πόντοι και λειαίνεται η αντιαισθητική όψη φλούδας πορτοκαλιού. Το δέρμα γίνεται σφιχτό, σφριγηλό, ανακτά την ελαστικότητά του.

Γραμματική Μαργαρώνη

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

www.skinmed.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί το λίφτινγκ με νήματα τρελαίνει τις γυναίκες;