Νέα τεχνική διορθώνει πολλά αισθητικά προβλήματα με μία ανώδυνη επέμβαση

  • Γιάννα Σουλάκη
τεχνική
Νέα ανώδυνη τεχνική μπορεί να προσφέρει πλούσιο ντεκολτέ και σφριγηλό στήθος μαζί με ανορθωμένους γλουτούς και καλλίγραμμα ψηλά πόδια.

Τι γίνεται όταν μία γυναίκα  επιθυμεί πολύ να μεγεθύνει το στήθος της και ταυτόχρονα να αποκτήσει  ένα όμορφο και καλοσχηματισμένο αρμονικό σώμα;

Όπως επισημαίνει ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός και διευθυντής κλινικής πλαστικής χειρουργικής στην Αθήνα, Δρ Ιωάννης Λύρας, η no pain-2+2 νέα τεχνική αυξητικής στήθους, δίνει πλέον την όμορφη λύση στο μόνιμο πρόβλημα του να βρίσκεις ενισχυμένο στηθόδεσμο, αλλά και ταυτόχρονα της συνολικής σμίλευσης όλου του σώματος, προσδίδοντας  μια συνολικά αρμονική σιλουέτα σε μια μόνο επέμβαση.

Με το δικό μας λίπος

Σύμφωνα με τον Δρ. Ιωάννη Λύρα «Η επαναστατική, ανώδυνη  αυτή μέθοδος προσφέρει συνολική λύση στο όνειρο κάθε γυναίκας για όμορφο φυσικό στήθος και καλλίγραμμο σώμα. Με αυτή  την ολοκληρωμένη  μέθοδο  το ζητούμενο επιτυγχάνεται επιστημονικά,  διότι στο στήθος τοποθετούνται  ταυτόχρονα το δικό μας λίπος, το οποίο  αφαιρείται  από περιοχές του σώματος που μας ενοχλεί και τα πιο ασφαλή ιατρικά ενθέματα τελευταίας τεχνολογίας».

«Η χρήση του δικού μας λίπους -αναφέρει ο κ. Λύρας- είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή, αφού είναι υλικό από τον ίδιο μας τον οργανισμό, ασφαλές και με φυσικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα  σε οποία περιοχή και αν τοποθετηθεί, στο  πρόσωπο ή το σώμα, δημιουργώντας έτσι περισσότερη προστιθέμενη ομορφιά».

Σταγονοειδές φυσικό σχήμα με ειδικά ασφαλή ενθέματα

Η επαναστατική  αυτή τεχνική  εξασφαλίζει το πιο εκθαμβωτικό στήθος και ταυτόχρονα το πιο λεπτό, πιο καλλίγραμμο και πιο γραμμωμένο σώμα που μπορεί να φανταστεί μία γυναίκα, αφού δημιουργείται  ένα πανέμορφο ντεκολτέ με άψογο σχήμα στήθους και το πιο καλλίγραμμο λεπτό ανορθωμένο, χωρίς κυτταρίτιδα σώμα!!  Έτσι  προσδίδονται νέες αρμονικές γραμμές  και εξασφαλίζεται ένα  όμορφο  και φυσικό, πλούσιο στήθος που η ίδια προεπιλέγει στο ιατρείο μέσω ειδικής λεπτομερούς επιστημονικής ανάλυσης και συζήτησης με δοκιμές μεγέθους και σχήματος πολύ πριν την επέμβαση.

Σύγχρονη τεχνική για όλες τις ανάγκες

Η μοντέρνα αυτή τεχνική ξεκίνησε να εφαρμόζεται το 2001 και έχει κάποιες παραλλαγές. Ονομάστηκε «dual plane» από τον Tebbetts, όταν δεν χρησιμοποιείται λίπος, «triple  plane» από τον Δρ Λύρα όταν χρησιμοποιούνται εμφυτεύματα και λίγο μόνο λίπος από άλλη περιοχή του σώματος  και  τώρα «quadruplane» από τον ίδιο ιατρό όταν χρησιμοποιούνται εμφυτεύματα και όσο λίπος περισσεύει που βελτιώνει τα υπόλοιπα σημεία, σμιλεύοντας  παράλληλα όλο το σώμα.

2+1 και 2+2, πολλοί στόχοι ομορφιάς μαζί

Ειδικότερα ο Δρ. Λύρας που σχεδίασε και εφαρμόζει την «τριπλή» και την «τετραπλή τεχνική», τις ονομάζει 2+1 (στήθος-ντεκολτέ και «ψωμάκια») και 2+2 (στήθος – ντεκολτέ + ψωμάκια – ανόρθωση γλουτών). Όπως τονίζει ο κ. Λύρας «με τη συγκεκριμένη μέθοδο που έχει ήδη λάβει τις καλύτερες κριτικές από 5 διεθνή ιατρικά συνέδρια, η ενδιαφερόμενη, ευνοείται από την ταυτόχρονη αφαίρεση τοπικού πάχους από τις περιοχές του σώματος που την ενοχλεί (όπως τα ψωμάκια, τα γόνατα, το προγούλι κ.λπ.), επιτυγχάνοντας άμεσα με αυτό τον τρόπο, χωρίς καθόλου πόνο ένα υπέροχο φυσικό ντεκολτέ που δεν προδίδεται, αφού το νέο στήθος είναι σφριγηλό, με σταγονοειδές σχήμα και το μέγεθος που με βεβαιότητα αρέσει στις περισσότερες γυναίκες (και στο άλλο φύλο).

Τοπική αναισθησία, την ίδια μέρα σπίτι, χωρίς σωληνάκια (παροχετεύσεις)

Η επέμβαση πραγματοποιείται  με τοπική αναισθησία, είναι τελείως ανώδυνη και δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, αφού η ενδιαφερόμενη μπορεί σύντομα  να  ανταποκριθεί στην εργασία της, αλλά και σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις! Η τεχνική είναι ακίνδυνη και δεν εμποδίζει καθόλου τις εξετάσεις του μαστού και το θηλασμό. Η επέμβαση διενεργείται  σε οργανωμένη κλινική παρουσία έμπειρου αναισθησιολόγου, από την οποία η γυναίκα  μπορεί να αποχωρήσει μετά από μερικές ώρες! Μετά την επέμβαση δεν υπάρχει  πόνος.

Φυσική κινητικότητα και τέλος στην κυτταρίτιδα

Όπως εξηγεί  ο Δρ Ιωάννης Λύρας το αποτέλεσμα από τη χρήση της ολιστικής τριπλής ή της τετραπλής δοκιμασμένης δικής του προσωπικής μεθόδου είναι  εκπληκτικό και απόλυτα φυσικό. Η  κινητικότητα και η συμπεριφορά  του νέου στήθους είναι θεαματική, ακολουθώντας  απολύτως τις κινήσεις του σώματος. Το νέο στήθος  είναι φυσικό και σφριγηλό. Το νέο  σχήμα σώματος είναι ψηλόλιγνο, αρμονικό και συνολικά πιο γραμμωμένο, ενώ οι γλουτοί δείχνουν ανορθωμένοι και χωρίς κυτταρίτιδα!…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν