Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε προϊόντα ομορφιάς με την υπογραφή της Superfoods!

  • Iatropedia
Stop στα σημάδια του χρόνου υπόσχονται να βάλουν δυο μοναδικά προϊόντα: το Γάλα Γαϊδούρας CLEOPATRA™ καιτο Yaluronik®, το μοναδικό προϊόν που περιέχει υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με Βιταμίνη C.

Το Γάλα Γαϊδούρας CLEOPATRA™ της Astra Medical Hellas Superfoods™-AMHES είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει όλα τα θετικά αποτέλεσμα του γάλακτος γαϊδούρας. Εδώ και χιλιάδες χρόνια το γάλα γαϊδούρας έχει αναγνωριστεί για τις εξαιρετικές του ιδιότητες και την προσφορά του στον τομέα της ομορφιάς και της υγείας.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες όπως είναι η βιταμίνη C, η περιεκτικότητα της οποίας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του αγελαδινού γάλακτος και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Ταυτόχρονα, συνδυάζει αυξημένη ποσότητα λακτουλόζης, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Το κύριο γνώρισμά του είναι η ενίσχυση της ομορφιάς. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, αμινοξέα και λιπαρά οξέα το Γάλα Γαϊδούρας CLEOPATRA™ θρέφει την επιδερμίδα εκ των έσω, την ενυδατώνει βαθιά και της δίνει λάμψη και ομορφιά.

Ταυτόχρονα, ενισχύει την όψη των μαλλιών και των νυχιών και συνεισφέρει στην ενδυνάμωσή τους, μειώνοντας τη θαμπάδα και την ξηρότητα.

Το καινοτόμο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Γάλα Γαϊδούρας CLEOPATRA™ θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Astra Medical Hellas Superfoods™ στο τηλ.: 210 2527584 ή να επισκεφθείτε το www.superfoods.gr

Yaluronik® Το καλύτερο της αγοράς

Η Astra Medical Hellas Superfoods™-AMHES™ λανσάρει το καλύτερο υαλουρονικό της αγοράς, το Yaluronik®, το μοναδικό προϊόν που περιέχει υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με Βιταμίνη C, ώστε η απορρόφησή του από τον οργανισμό να είναι άμεση, προσφέροντας έτσι καλύτερα αποτελέσματα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ουσία που υπάρχει φυσικά στο ανθρώπινο σώμα, του οποίου η ποσότητα μειώνεται όσο μεγαλώνουμε.

Συμμετέχει στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, προσφέροντας ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση αφού οδηγεί στη μείωση των λεπτών γραμμών. Παράλληλα, είναι παρόν σε όλους τους συνδετικούς ιστούς, όπως είναι οι αρθρώσεις και οι χόνδροι, λιπαίνοντάς τους και ενισχύοντας την ελαστικότητά τους.

 

Το Yaluronik® συντελεί στην αναπλήρωση του υαλουρονικού οξέος που χάνεται με την πάροδο του χρόνου, καθώς παρέχει στον οργανισμό όλα τα ευεργετικά του αποτελέσματα για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας και τη βελτίωση της υγείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Astra Medical Hellas Superfoods™ στο τηλ.: 210 2527584 ή να επισκεφθείτε το www.superfoods.gr

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πιέστε ΕΔΩ: