Λύσεις ομορφιάς χωρίς νυστέρι και με χαμηλό κόστος

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Λύσεις ομορφιάς χωρίς νυστέρι
Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε! Πριν ετοιμάσετε βαλίτσες, κλείστε το ραντεβού που θα σας χαρίσει λάμψη και αυτοπεποίθηση στις διακοπές... Υπάρχουν λύσεις για ωραιότερο δέρμα προσώπου και πιο αδύνατο, σφικτό σώμα οι οποίες δεν απαιτούν να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Πρόσωπο

Ένας βαθύς καθαρισμός θα βελτιώσει αισθητά την εικόνα του δέρματος μας. Θα καθαρίσουν οι πόροι και θα ρυθμιστεί η λιπαρότητα του προσώπου. Είναι πολύ σημαντικό να έχει γίνει ένας βαθύς καθαρισμός στο πρόσωπο πριν την έκθεση στον ήλιο ώστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να εμφανιστούν σπυράκια κατά την διάρκεια των διακοπών μας. Πράγμα που είναι πολύ πιθανό όταν το δέρμα είναι «μπουκωμένο» και εκτίθεται στον ήλιο.

Στην συνέχεια το δέρμα πρέπει να ενυδατωθεί ώστε να αντέξει την έκθεση στον ήλιο, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με προσοχή. Με την κρυοθεραπεία θα πετύχουμε άμεση σύσφιξη στις περιοχές που εφαρμόζεται, βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα καθώς και λείανση των ρυτίδων. Επίσης θα βελτιωθεί το οβάλ του προσώπου και θα έχουμε βλέμμα ξεκούραστο. Η κρυοθεραπεία εφαρμόζεται στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.
Το επόμενο βήμα είναι τα ενέσιμα!

Τονίστε τα δυνατά σας σημεία και βελτιώστε τις ατέλειες του προσώπου σας. Σύμμαχος μας το botox και το υαλουρονικό.

Το botox μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέτωπο, στα μάτια και στο λαιμό. Στην περιοχή που εφαρμόζεται εξαφανίζονται οι ρυτίδες, βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος, διατηρώντας όμως την φυσική κινητικότητα στην περιοχή. Το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας θα ολοκληρωθεί με το υαλαρονικό. Με το υαλουρονικό θα γεμίσουν επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες.

Επίσης μπορούμε να δώσουμε όγκο στα χείλη, στα ζυγωματικά και στα βαθουλωμένα μάγουλα. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου που επιθυμείτε και θα επανέλθει η χαμένη λάμψη του προσώπου σας προσφέροντάς σας αυτοπεποίθηση που μαγνητίζει!

Σώμα

Όσον αφορά, τώρα, το σώμα με λίγες μόνο συνεδρίες απαλλαγείτε από την όψη φλοιού πορτοκαλιού και αποκτήστε σώμα σφριγηλό με την βοήθεια του Accent. Το Accent βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος καθώς και στην απώλεια πόντων στα σημεία που εφαρμόζεται. Η θεραπεία αυτή βελτιώνει την κυκλοφορία και βοηθά ώστε να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη και να τονιστούν τα άκρα.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας διοχετεύεται θερμότητα στους ιστούς με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνώνονται και να ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες ώστε να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται αισθητά και το σώμα σμιλεύεται. Η θεραπεία αυτή είναι ευχάριστη, ανώδυνη και τα αποτελέσματα διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια παραπανίσια κιλά μπορείτε να τα χάσετε εύκολα και χωρίς να πεινάσετε με την βοήθεια του Diettube. Το Diettube είναι μια πρωτεϊνική δίαιτα που υπόσχεται γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους. Σε λίγες μόνο μέρες επιτυγχάνεται απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε λίπος χωρίς να συνοδεύεται από απώλεια μυϊκής μάζας. Χάστε εύκολα και γρήγορα πόντους με απόλυτα φυσικό τρόπο και αισθανθείτε ανανεωμένη και υγιής!

Φέτος απολαμβάνετε τις διακοπές σας χωρίς κανένα άγχος! Νιώστε άνετα στα καλοκαιρινά σας ρούχα, απολαύστε τον ήλιο και τις παραλίες. Το καλοκαίρι είναι εδώ και σας περιμένει.

Με συμβουλές του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών