Κι όμως, η σωστή προετοιμασία για το μπικίνι ξεκινάει τώρα!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
μπικίνι
Μπορεί ακόμα να κάνει κρύο, μπορεί ακόμα να φοράς τα πουλόβερ σου, όμως φίλη μου τώρα είναι το σωστό timing για να ξεκινήσεις την προετοιμασία σου για το μπικίνι. Για να μην αγχώνεσαι, για να τα κάνεις όλα σωστά, για να μην πεινάσεις, για να μη στρεσαριστείς τελευταία στιγμή χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η προετοιμασία των έξυπνων κοριτσιών ξεκινάει τώρα λοιπόν και πιο κάτω βρεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου…

Θέστε στόχους
Είτε θέλετε να χάσετε μερικά κιλά, να γραμμώσετε το σώμα σας ή να καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος, το να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε να πετύχετε είναι το πρώτο βήμα. Μόλις δεσμευτείτε σε ένα στόχο (όπως: “θέλω να χάσω 10 κιλά μέχρι τον Ιούνιο”), χωρίστε τον σε μικρότερα, πιο εύχρηστα κομμάτια, ώστε να μπορείτε να δουλέψετε προς την κατεύθυνση αυτή σε εβδομαδιαία και ημερήσια βάση (για παράδειγμα: “Θέλω να χάσω 1 κιλό την εβδομάδα “) και να το επιτύχετε εγκαίρως για το καλοκαίρι.

Πίνετε πολύ νερό
Το να πίνετε νερό είναι μία ευεργετική συνήθεια που πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως, δεδομένου ότι δίνει λάμψη στο δέρμα σας, σας γεμίζει, και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Αντί να πίνετε αναψυκτικά ή χυμό, προσθέστε λεμόνι ή φέτες αγγουριού στο νερό σας. Προσθέτουν ήπια γεύση και ζωντανό χρώμα στο νερό σας, πράγμα το οποίο θα σας ενθαρρύνει να πίνετε περισσότερο νερό στη διάρκεια της ημέρας.

Ενυδατωθείτε
Το ξηρό δέρμα δίνει μια θαμπή όψη κάτι που δεν αφήνει τη βελτίωση του μυικού τόνου των μυών σας, αν γυμνάζεστε, να φανεί. Αφιερώνοντας χρόνο μία φορά την εβδομάδα για να κάνετε απολέπιση και να χρησιμοποιείτε μια βαθιά ενυδατική κρέμα θα δώσει στο δέρμα σας την καλύτερο δυνατή υφή, ώστε οι μικρές ατέλειες του σώματος σας που μπορεί να νομίζετε ότι έχετε να μην είναι αντιληπτές.

Βελτιώστε τη στάση του σώματός σας
Πιθανώς το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να δείχνετε όμορφη, φορώντας ένα μπικίνι, είναι να έχετε σωστή στάση. Τραβώντας τους ώμους σας προς τα πίσω και κρατώντας το κεφάλι σας προς τα πάνω, όχι μόνο θα σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά θα τραβήξει το στομάχι σας προς τα μέσα και θα βελτιώσει την καμπυλότητα της πλάτης σας. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι πράγμα που κάποιος παρατηρεί σε σένα οπότε η σωστή στάση του σώματος την βελτιώνει και σίγουρα είναι κάτι που δεν θα πρέπει να παραβλέπεται.

Ασκηθείτε
Ασκηθείτε για 30 λεπτά μερικές ημέρες την εβδομάδα. Ασκήσεις που περιλαμβάνουν περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι ή πεζοπορία μπορούν να βελτιώσουν την καρδιαγγειακή υγεία σας και να αυξήσουν το μεταβολισμό σας, ακόμα και αφού έχετε τελειώσει την άσκηση.

Μειώστε τις θερμίδες που καταναλώνετε
Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος. Να θυμάστε ότι η άσκηση από μόνη της δεν θα σας κάνει να χάσετε βάρος. Θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε τη διατροφή σας.

Ζυγιστείτε
Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Να θυμάστε ότι ο μυς ζυγίζει περισσότερο από το λίπος, οπότε αν ο στόχος σας είναι να προσθέσετε όγκο ή να αυξήσετε τον μυικό σας τόνο, τότε ίσως να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον συνολικό βάρος. Αν αυτό συμβαίνει, τότε επικεντρωθείτε στις μετρήσεις του σώματος σας και όχι στα κιλά που βλέπετε στη ζυγαριά.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών
Στα MediPrinou, υπάρχει η τεχνολογία αλλά και η απαραίτητη τεχνογνωσία, που θα σας βοηθήσει, να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε για να δείχνετε όμορφη με το μπικίνι σας στην παραλία. Πως το καταφέρνουμε αυτό; Με τη νέα τεχνολογία Body Sculpture που διαθέτουμε.

Τι είναι το BODY SCULPTURE®;
Το BODY SCULPTURE® είναι μία τεχνολογική εξέλιξη που προσφέρει πλήρως εξατομικευμένες θεραπείες ομορφιάς. Ένας συνδυασμός διαφορετικών προγραμμάτων περιποίησης σώματος έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες των ανδρών και των γυναικών όλων των ηλικιών.

Το BODY SCULPTURE® είναι μία καινοτόμος, μη επεμβατική τεχνολογία για αποτελεσματική, γρήγορη και ασφαλή θεραπεία σώματος. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία προσφέρει μία ασφαλή και ευχάριστη νέα προσέγγιση για τη θεραπεία του συνδετικού ιστού με καταπληκτικά αποτελέσματα, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, των ραγάδων, βελτιώνοντας την αποστράγγιση της περίσσειας των υγρών και τη σύσφιξη του δέρματος.

Πως δρα το BODY SCULPTURE®;
Το BODY SCULPTURE® δρα στο δέρμα χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του μέσω κυλίνδρων οι οποίοι, μαλάσσουν και διεγείρουν τον συνδετικό ιστό του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευαίσθητων και ευπαθών περιοχών (π.χ. εσωτερικό των χεριών και το εσωτερικό των μηρών), δίνοντας μία ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Το BODY SCULPTURE® είναι μία επαναστατική θεραπεία που παρέχει τρεις δράσεις ταυτόχρονα για ένα τέλειο δέρμα: αποστράγγιση, αναδιαμόρφωση και σύσφιξη.

Οι Κύλινδροι δημιουργούν περιστροφική κίνηση προς τα μέσα, προς τα έξω, προς τα εμπρός και προς τα πίσω παρέχοντας πολλαπλή τόνωση του δέρματος, ανάλογα με τους επιδιωκόμενους στόχους. Αυτή η μηχανική ενέργεια ολοκληρώνεται με την κλασματοποιημένη διέγερση του δέρματος, που δημιουργούνται μέσω των συστοιχιών των πολύ μικρών οπών, που είναι σχεδιασμένες πάνω στην επιφάνεια των κυλίνδρων (Roboderm®). Αυτοί οι συμπληρωματικοί μηχανισμοί δράσης προσφέρουν μια απαλή αλλά αποτελεσματική διέγερση του δέρματος για τη βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας με παράλληλη μείωση του περιγράμματος του σώματος.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του BODY SCULPTURE®;
Το BODYSCULPTURE, χάρη στην αποκλειστική δράση των κυλίνδρων, διεγείρει την μείωση της κυτταρίτιδας και προσδίδει μια εμφανώς βελτιωμένη ποιότητα του δέρματος, και μία εντυπωσιακή διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, το BODYSCULPTOR βελτιώνει την μείωση του τοπικού πάχους, ενώ παρέχει εκπληκτική ελαστικότητα στο δέρμα.

Η πρωτοποριακή πατενταρισμένη τεχνολογία του BODY SCULPTURE® δρα εντατικά σε κάθε χιλιοστό του δέρματος. Επανενεργοποιεί τη ροή του αίματος και του λεμφικού, διεγείρει τους ινοβλάστες και προσφέρει αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη θεραπεία του δέρματος σε σχέση με τα παραδοσιακά μηχανικά μέσα που χρησιμοποιούν μόνο κυλίνδρους.
Χρησιμοποιείται για: τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, ψωμάκια, αναδιαμόρφωση σιλουέτας, χαλάρωση του δέρματος, χαλάρωση του εσωτερικού των μηρών ή μπράτσων, ραγάδες, σύσφιξη του στήθους.

Εφαρμόζεται στο ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα γύρω από τα στήθη;
Το BODY SCULPTURE® είναι η μόνη συσκευή που διατίθεται στην αγορά που επιτρέπει μια πολύ απαλή, ασφαλή σύσφιξη του μαστού αλλά και ανόρθωση. Διεγείρει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, πράγμα που προκαλεί αυξημένη διεργασία των ινοβλαστών. Ο μηχανισμός αυτός βελτιώνει την παραγωγή της ελαστίνης και του κολλαγόνου. Αυτή η θεραπεία έχει επίσης θεραπευτικά αποτελέσματα: τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και ξεμπλοκάρισμα των λεμφικών διόδων.

Μάθε περισσότερα στο mediprinou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ