Γαλάκτωμα καθαρισμού και νερό αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ένα γαλάκτωμα καθαρισμού με έλαιο βαμβακιού, προβιταμίνη Β5, βιταμίνη PP, βιολογικά έλαια καμελίνας και ελιάς πλούσια σε ωμέγα 3-6-9 και πολυφαινόλες, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση. Επίσης νερό καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών με βιολογικό εκχύλισμα φύλλου ελιάς, βιολογικό έλαιο καμελίνας και με προβιταμίνη Β5 καταπραΰνει και καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από τους ρύπους και το μακιγιάζ.

Με δύο νέα τέτοια προϊόντα εμπλουτίζεται η σειρά περιποίησης προσώπου éleon. Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένα, αναπτύσσονται και παράγονται με βάση τους κανονισμούς που διέπουν την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα καλλυντικά και υπόκεινται σε αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους που πιστοποιούν την ασφάλειά τους.

Πρόκειται για προϊόντα της Cana Laboratories που είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία από την ίδρυση της το 1928, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά. Αποτελεί μάλιστα έναν έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, της Ειδικής και Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής και Βιταμινών, των Καλλυντικών και Δερμοκαλλυντικών.