Έφτιαξε «κόσμημα» από κομμάτι του δέρματός της! Και δεν φαντάζεστε από ποιο κομμάτι… [vid]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
αιδοίο
Η αμφιλεγόμενη blogger Tracy Kiss πήγε την «ανακύκλωση» σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, αφού χρησιμοποίησε μέρος του… αιδοίου της, για να φτιάξει ένα κόσμημα-περιδέραιο!

Η 29χρονη Tracy, από το Λονδίνο, είχε κάνει χειρουργική επέμβαση «καλλωπισμού» τους αιδοίου της (μια πλαστική χειρουργική επέμβαση που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια) για να απομακρύνει την περίσσεια δέρματος από τα χείλη του αιδοίου της, αλλά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δέρμα που της αφαιρέθηκε και όχι να το πετάξει.

Η Tracy εξήγησε πώς εκτός από λόγους αισθητικής, η εν λόγω επέμβαση είχε σκοπό να της λύσει χρόνια προβλήματα ενοχλήσεων που ένιωθε στα γεννητικά όργανα, τα οποία ήταν δυσλειτουργικά εξαιτίας του υπερβολικού δέρματος που είχε σε εκείνο το σημείο. Για παράδειγμα, ένιωθε σχεδόν πάντα ένα κάψιμο εκεί μετά από άσκηση.

Ο γιατρός της διάγνωσε μια κύστη στο αιδοίο της, η οποία προκλήθηκε από την συνεχή τριβή εξαιτίας της περίσσειας του δέρματος στα χείλη του αιδοίου και της συνέστησε την επέμβαση.

Μετά την επέμβαση, η Tracy ζήτησε από το χειρουργό της να κρατήσει το δέρμα για να το έχει να το επιδεικνύει με υπερηφάνεια στο σπίτι της, μέσα σε ένα βάζο γεμάτο χειρουργικό υγρό.

Η Tracy εξήγησε: «Έχω κρατήσει τα χείλη σε ένα βάζο, για να γιορτάσω την ελευθερία μου από τον πόνο, καθώς μου χρειάστηκαν 29 χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι κάτι δεν πάει καλά με το αιδοίο μου, αφού κανείς δεν μου είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά γι’ αυτό».

Αφού το περιττό κομμάτι δέρματος καθόταν απλά μέσα στο βάζο για μερικούς μήνες, άρχισε να γίνεται από ροζ, γκρίζο και η Tracy άρχισε να ψάχνει για τρόπους διατήρησής του με έναν άλλο τρόπο.

Σε ένα βίντεο στο blog της, εξηγεί τα βήματα που ακολούθησε για να μετατρέψει δύο «άχαρα» μικρά κομμάτια από τη σάρκα της, σε ένα λαμπερό κόσμημα που το φοράει περήφανα ως περιδέραιο…

Το πρώτο βήμα  ήταν να βγάλει τα χειρουργικά αφαιρεθέντα κομμάτια του αιδοίου της από το χειρουργικό υγρό και να τα στεγνώσει για 48 ώρες. Χρησιμοποίησε ένα κουτί δημητριακών, νήμα από βαμβάκι και μικροσκοπικά μανταλάκια, για να το πετύχει αυτό. Μόλις στέγνωσαν, τα έβαψε με ένα λαμπερό ροζ χρώμα και τα πασπάλισα με μπόλικο γκλίτερ. Στην συνέχεια χρησιμοποίησε κρυσταλλική ρητίνη και ένα καλούπι κοσμήματος, για να φτιάξει το τελικό μενταγιόν, το οποίο στερέωσε πάνω σε ένα περιδέραιο.

Η Tracy υποστηρίζει ότι τα έκανε όλα αυτά ως έναν τρόπο να ενημερώσει και να παρακινήσει άλλες κοπέλες να εξεταστούν για κάποιο ανάλογο πρόβλημα που ενδεχομένως να έχουν και για το οποίο ίσως ντρέπονται από άγνοια, αφού πιθανώς να μην γνωρίζουν καν ότι κάτι τέτοιο είναι ένα κοινό πρόβλημα.

«Το περιεχόμενο του κοσμήματος μπορεί να μην είναι άμεσα προφανές για το ανυποψίαστο μάτι, ή για το γούστο όλων, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του», λέει η Tracy.

Ενημερωτικά εντελώς, η Tracy έχει επενδύσει πολλά στην εικόνα της και στην έκθεσή της στα social media και στο παρελθόν ξεσήκωσε αντιδράσεις όταν μίλησε για το πόσο αγαπάει τα smoothies από… σπέρμα και το πόσο καλό της κάνει η χρήση του ανδρικού σπέρματος ως… κρέμα προσώπου…

http://nypost.com