CLEOPATRA™ Γάλα Γαϊδάρας. Το Νο1 συμπλήρωμα διατροφής με γάλα γαϊδάρας!

  • Iatropedia
Ήδη από το 460 π.Χ. ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης, έχει αναφέρει τα θαυματουργά οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος από τη λήψη του γάλακτος γαϊδάρας, συστατικό που οδηγούσε στη βελτίωση οποιουδήποτε οργανικού προβλήματος. Οι αρχαίοι Έλληνες τάιζαν με αυτό τα παιδιά τους, ενώ ιστορικές αναφορές από την Ρωμαϊκή εποχή κάνουν λόγο για τη χρήση του ως ένα καλλυντικό συστατικό, είναι γνωστό άλλωστε ότι η βασίλισσα Κλεοπάτρα, έκανε μπάνιο μέσα σε αυτό, ώστε να διατηρεί την ομορφιά και τη λάμψη του δέρματός της.

Το γάλα γαϊδάρας σήμερα!

Σήμερα, το γάλα γαϊδάρας επανέρχεται στο προσκήνιο φανερώνοντας ξανά τις ευεργετικές του ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό και την ιδιαίτερη συμβολή του στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

Το γάλα γαϊδάρας είναι πλούσιο σε μία σειρά από βιταμίνες, των οποίων η περιεκτικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που υπάρχει στο αγελαδινό γάλα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Β1, Β2, Β12 και C, οι οποίες βοηθούν στην αναζωογόνηση του σώματος και τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού.

Όποιος το καταναλώνει αρχίζει να αισθάνεται τα επίπεδα ενέργειάς του να είναι υψηλότερα, ακόμα και σε περιόδους έντονης πνευματικής και σωματικής κόπωσης, ενώ αποκτά αίσθημα ευεξίας.

Παράλληλα, είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, νατρίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, ανοσφαιρίνης και γλυκερίνης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υψηλή του περιεκτικότητα σε λακτόζη επιδρά ενισχυτικά στην απορρόφηση του ασβεστίου από το έντερο καθιστώντας το πολύτιμό συστατικό ιδιαίτερα για τα παιδιά, που βρίσκονται στη διαδικασία ανάπτυξης αλλά και για ενήλικες με οστεοπόρωση.

Ενώ, και η ίδια η ποσότητά του σε ασβέστιο, μπορεί να συνδράμει στη φυσιολογική διατήρηση των οστών και στη μείωση της απώλειας της οστικής πυκνότητας, οδηγώντας μας έτσι στο να έχουμε ''γερά'' οστά.

Από τα σημαντικότερα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει το γάλα γαϊδάρας είναι η καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Η πλούσια σύστασή του σε λακτόζη και λακτουλόζη, τα οποία είναι από τα κυριότερα προβιοτικά, οδηγεί στη φυσιολογική χλωρίδα του εντέρου, με αποτέλεσμα την προστασία του πεπτικού συστήματος και τη μείωση των συμπτωμάτων της δυσκοιλιότητας.

Επίσης, κύριο γνώρισμά του είναι η συμβολή του στον τομέας της ομορφιάς, καθώς διαθέτει ιδιότητες αντιγήρανσης και βαθιάς θρέψης της επιδερμίδας. Χαρίζει εξαιρετική ενυδάτωση στο δέρμα, αφού περιέχει πρωτεΐνες, οι οποίες ευνοούν τη δέσμευση μορίων νερού από την επιδερμίδα, κάνοντάς την περισσότερο λαμπερή.

Επιδρά, επίσης, θετικά στην υφή και στην εμφάνιση των μαλλιών, εξαιτίας των λιπαρών οξέων που περιέχει, με αποτέλεσμα αυτά να είναι πιο λαμπερά, ενώ την ίδια δράση προσφέρει και στα νύχια.

Τέλος, να αναφερθεί και η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση αφού διαθέτει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η βιταμίνη του ανοσοποιητικού, ενώ ενισχύεται ακόμα περισσότερο και από την παρουσία της λυσοζύμης!

Ταυτόχρονα, όμως συμβάλλει και στο σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος και των δοντιών, ενώ είναι παράγοντας της καλύτερης λειτουργίας του νευρικού συστήματος.

Τώρα, το γάλα γαϊδάρας προσφέρεται και σε μορφή φυσικού συμπληρώματος διατροφής από την Astra Medical Hellas Superfoods™-AMHES.Το CLEOPATRA™ Γάλα Γαϊδάρας, ήρθε για να προσφέρει όλα τα θετικά στοιχεία του γάλακτος γαϊδάρας στον οργανισμό με έναν πολύ εύκολο τρόπο.

*Όλα τα προϊόντα Superfoods™ μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ