ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Στη διάθεση του ΕΣΥ οι Βιοκλινικές Πειραιά και Θεσσαλονίκης

  • Iatropedia newsroom
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έθεσε στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) δύο κλινικές για νοσηλεία ασθενών από δημόσια νοσοκομεία. 

Στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη νοσηλεία ασθενών από τα δημόσια νοσοκομεία θέτει ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δύο κλινικές που διαθέτει σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ πρόκειται για την ΒιοΚλινική Πειραιά και τη ΒιοΚλινική Θεσσαλονίκης. Η ΒιοΚλινική Πειραιά διαθέτει 15 κλίνες για τη νοσηλεία παθολογικών, καρδιολογικών, χειρουργικών, ορθοπεδικών, ουρολογικών και ΩΡΛ περιστατικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποσυμφόρηση των δημόσιων νοσοκομείων του Πειραιά ή άλλων περιοχών.

H ΒιοΚλινική Θεσσαλονίκης θέτει στη διάθεση του ΕΣΥ 20 κλίνες για νοσηλεία μη-Covid περιστατικών. Ήδη έχουν διατεθεί 3 κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στις οποίες νοσηλεύονται ασθενείς που διακομίστηκαν από δημόσια νοσοκομεία.

Επιπλέον, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) της ΒιοΚλινικής είναι σε ετοιμότητα για να εξυπηρετήσει ασθενείς υπό αιμοκάθαρση οι οποίοι μέχρι σήμερα εξυπηρετούνταν σε δημόσιες δομές, ώστε να υποστηριχθούν εκεί ασθενείς με Covid-19.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον κρατικό μηχανισμό και, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, προτίθεται να υποστηρίξει με κάθε δύναμη το δύσκολο έργο της Πολιτείας.