ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ υποστηρικτές του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

  • Ρούλα Τσουλέα
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει αναλάβει τον έλεγχο κορωνοϊού για όλες τις ημέρες προετοιμασίας και διεξαγωγής του Φόρουμ. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη των υγειονομικών αναγκών που τυχόν θα προκύψουν στη διάρκειά του.

Τις δυνάμεις τους ενώνουν για μία ακόμα φορά ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με στόχο την ασφαλή προετοιμασία και διεξαγωγή του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum VI).

Το Φόρουμ θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 15 Μαΐου 2021, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα. Τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ελέγχου κορωνοϊού στη χώρα, έχει αναλάβει τον έλεγχο κορωνοϊού για όλες τις ημέρες προετοιμασίας και διεξαγωγής του Φόρουμ.

Τα τεστ καλύπτουν τους διοργανωτές, τους συνέδρους και τους υψηλούς προσκεκλημένους του Φόρουμ από 42 χώρες. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα εγκαταστήσει ιατρείο στο χώρο του Ζαππείου, όπου θα πραγματοποιηθεί το Φόρουμ.

Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιούνται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Ομίλου ΒΙΟΑΙΤΡΙΚΗ, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. H μοριακή εξέταση PCR που διενεργείται στα Εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει ειδικότητα 100% και ευαισθησία 99,17%. Το γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) έχει ευαισθησία πάνω από 93% και ειδικότητα πάνω από 99%.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μεγαλύτερος ελληνικός πόλος υγείας στη χώρα μας, παρέχει για μία ακόμη φορά ιατρική υποστήριξη σε κορυφαίες διεθνείς εκδηλώσεις. Σε αυτό το πλαίσιο έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη των υγειονομικών αναγκών που τυχόν θα προκύψουν στη διάρκεια του Φόρουμ. Καθ’ όλη τη διάρκειά του, θα παρευρίσκεται Κινητή Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, επανδρωμένη με έμπειρο ιατρό και εξειδικευμένους διασώστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν