Στρατηγική συνεργασία της Pharmathen με τον ισπανικό φαρμακευτικό Όμιλο Alter

  • Iatropedia
Η Pharmathen επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με βρεφικά γάλατα που θα διατίθενται μόνο στα φαρμακεία.

Μία ακόμη σημαντική διεθνή συμφωνία συνάπτει ο Όμιλος Pharmathen με τον ισπανικό φαρμακευτικό Όμιλο Alter. Η ελληνική – πολυεθνική εταιρεία αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση στη χώρα μας από τον Νοέμβριο 2015, των βρεφικών προϊόντων Nutriben.

Μέσα από τη συνεργασία της με τον Όμιλο Alter, η Pharmathen ενδυναμώνει και διαφοροποιεί περαιτέρω το  χαρτοφυλάκιό της, ενισχύοντας τα καταναλωτικά προϊόντα για το φαρμακείο με αναγνωρισμένες βρεφικές τροφές, συνυφασμένες με την καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια στην βρεφική διατροφή.

Με αφορμή τη νέα συμφωνία συνεργασίας, ο πρόεδρος της Pharmathen κ. Βασίλειος Κάτσος δήλωσε: «Η στρατηγική συνεργασία μας με τον Όμιλο Alter για την αντιπροσώπευση και προώθηση των βρεφικών προϊόντων Nutriben στην Ελλάδα, υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά την αναπτυξιακή φιλοσοφία του Oμίλου Pharmathen. Η συνεργασία αυτή, ενισχύει απόλυτα τον ομιλικό μας στόχο για τον οποίο εργαζόμαστε συνεχώς: τον εμπλουτισμό και τη διαφοροποίηση της προϊοντικής μας φαρέτρας, ώστε να προσφέρουμε ολοένα περισσότερες και διαφορετικές υψηλής αξίας επιλογές στην επιστημονική κοινότητα, τους ασθενείς και τους καταναλωτές στη χώρα και διεθνώς.».

Η Alter είναι ισπανικός φαρμακευτικός Όμιλος με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στη βρεφική διατροφή. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στα βρεφικά γάλατα στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Εκτός από την Ισπανία, διαθέτει υποκαταστήματα στη Γαλλία, την Ιταλία και την Πορτογαλία, ενώ τα προϊόντα της αντιπροσωπεύονται σε άλλες 35 χώρες

παγκοσμίως.

Η παραγωγή της σειράς Nutriben γίνεται σε ιδιόκτητα εργοστάσια, όπου εφαρμόζονται οι πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και καθιστούν το brand Nutriben προϊόν αναφοράς στην καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια στη βρεφική διατροφή.

Η σειρά βρεφικών γαλάτων Nutriben αποτελείται από τα βασικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες για βρεφικό γάλα μέχρι και το δεύτερο έτος. Περιλαμβάνουν, επίσης, μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων για την αντιμετώπιση ειδικών θεμάτων, όπως οι κολικοί, η παλινδρόμηση, η δυσκοιλιότητα, η δυσανεξία στη λακτόζη και η πρόληψη των αλλεργιών.

Στόχος των προϊόντων Nutriben είναι να παρέχουν στους γονείς και στα βρέφη ένα μεγάλο εύρος βασικών και εξειδικευμένων προϊόντων βρεφικής διατροφής, πολύ υψηλής ποιότητας, ασφαλή και ελεγμένα με τα υψηλότερα standards για την κάλυψη των βασικών και εξειδικευμένων διατροφικών αναγκών των βρεφών.