Sobi: Δημοσίευση Ετήσιας Έκθεσης Δραστηριοτήτων & Βιωσιμότητας

  • Ρούλα Τσουλέα
Sobi
Την Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων και Βιωσιμότητας για το 2018 παρουσίασε η εταιρεία Swedish Orphan Biovitrum (Sobi).

Η Swedish Orphan Biovitrum AB (publ) (Sobi) παρουσίασε την Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων και Βιωσιμότητας της εταιρείας για το 2018. Η ενοποιημένη έκθεση συνοψίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα και στρατηγική, τις οικονομικές επιδόσεις και τα επιτεύγματα της εταιρείας στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης.

«Το 2018 ήταν ένα έτος αλλαγών για τη Sobi», δήλωσε ο Guido Oelkers, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος. «Η σημαντική πρόοδός μας στον τομέα της αιμορροφιλίας, οι εξαγορές στην ανοσολογία και η αύξηση των πωλήσεων στην Εξειδικευμένη Φροντίδα μάς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία είναι ουσιαστικά, σε άτυπη βάση, δυόμισι φορές μεγαλύτερη από ό,τι ήταν στο τέλος του 2016. Αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι αυτό για εμάς αποτελεί  μια εξαιρετική ευκαιρία. Στην Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων και Βιωσιμότητας περιγράφουμε, πώς η ισχυρή ανάπτυξη που επιτύχαμε μέσα στο 2018 τροφοδοτεί το όραμά μας να γίνουμε παγκόσμιοι ηγέτες στην παροχή καινοτόμων θεραπειών που αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις».

Η Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων και Βιωσιμότητας της Sobi είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.sobi.com ως αρχείο pdf και σε ηλεκτρονική έκδοση.