Pfizer Hellas: Στήριξη στην ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Π.Α.Ο ΑμεΑ

  • Iatropedia newsroom
Pfizer Hellas
Η εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα διαμονής των αθλητών της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην Αθήνα, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην Εθνική Κατηγορία της Α1 του πρωταθλήματος ΟΣΕΚΑ 2020-2021.

Χορηγία προς την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Ατόμων με Αναπηρία (Π.Α.Ο. ΑμεΑ) πραγματοποίησε η εταιρεία Pfizer Hellas. Με αυτό τον τρόπο εξέφρασε εμπράκτως την υποστήριξή της στις προσπάθειες για την κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού των  ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Πρόκειται για ακόμα μια ενέργεια της Pfizer με στόχο:

  • Την ανάδειξη της σημασίας και την προώθηση της διαφορετικότητας
  • Την κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές δεξιότητες

Στο πλαίσιο της χορηγίας, η Pfizer θα καλύψει τα έξοδα διαμονής των αθλητών της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην Αθήνα, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην Εθνική Κατηγορία της Α1 του πρωταθλήματος ΟΣΕΚΑ 2020-2021. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όταν λήξει η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων που επεβλήθη λόγω της πανδημίας.

Ο Π.Α.Ο. ΑμεΑ έχει, πέραν της καλαθοσφαίρισης, εκπροσώπηση στα αθλήματα της ξιφασκίας, ποδηλασίας, σκοποβολής, πινγκ-πονγκ, κολύμβησης, τοξοβολίας και άρσης βαρών. Ο Όμιλος προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα άθλησης, δίπλα σε καταξιωμένους και έμπειρους στο χώρο προπονητές.

Η κυρία Λία Μπερτσιάδου, Inflammation & Immunology Lead της Pfizer Hellas και επικεφαλής της ομάδας «Diversity & Inclusion, Action!», δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟ ΑμεΑ, επιβεβαιώνοντας τον κοινό μας στόχο: να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα να καταλάβουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, να ενταχθούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά στην κοινότητα και όλοι μαζί να μεταδώσουμε το μήνυμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Ελπίζουμε αυτή η ξεχωριστή ιδέα να αποτελέσει παράδειγμα για τη δημιουργία ακόμα περισσότερων ομάδων και την αύξηση των αθλητών που συμμετέχουν».