Pfizer Hellas: Διάκριση της εθελοντικής ορχήστρας των εργαζομένων της

  • Ρούλα Τσουλέα
Pfizer Hellas
Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνική Ευαισθησία» των Healthcare Business Awards 2019 απέσπασε η εθελοντική ορχήστρα εργαζομένων της Pfizer Hellas.

Για την κοινωνική προσφορά της εθελοντικής ορχήστρας των εργαζομένων της σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες βραβεύθηκε η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο των Healthcare Business Awards 2019. Η Pfizer Hellas Band απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνική Ευαισθησία» της ενότητας «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις».

Η Pfizer Hellas Band διανύει τον έβδομο χρόνο εθελοντικής δράσης της. Σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς έχει διοργανώσει περισσότερες από 55 συναυλίες. Τις συναυλίες έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι.

Μέσω των μουσικών εκδηλώσεων, η ορχήστρα προσπαθεί να ψυχαγωγήσει, να στηρίξει και να βελτιώσει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που φιλοξενούνται σε ιδρύματα, όπως γηροκομεία, ΚΑΠΗ και σωφρονιστικά ιδρύματα.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas, εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους όλων των μελών της Pfizer Hellas Band. Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς επιστέγασμα της αναγνώρισης που βιώνουμε σε κάθε μουσική εκδήλωση από το βλέμμα και το χαμόγελο των συνανθρώπων μας, όταν τραγουδούν και χορεύουν μαζί μας, αφήνοντας πίσω για λίγες ώρες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους».

Και συνέχισε: «Για όλα αυτά, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φορείς που μας υποδέχθηκαν αυτά τα χρόνια, στους επαγγελματίες του ελληνικού πενταγράμμου, που ενδιαφέρθηκαν να στηρίξουν αφιλοκερδώς αυτή την προσπάθεια, και βέβαια την εταιρεία μας, που μας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψουμε την αγάπη μας για τη μουσική σε όχημα για να προσφέρουμε».

Τα Healthcare Business Awards διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά. Στόχος τους είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών και των καινοτόμων δράσεων σε όλο το φάσμα της Υγείας, με τη συμμετοχή Συλλόγων Ασθενών, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, ΜΚΟ, ιατρικών επιστημονικών εταιρειών και επιχειρήσεων του κλάδου.