Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Τιμητική διάκριση στο συνέδριο Hellas Pharm

  • Ρούλα Τσουλέα
ΒΙΑΝΕΞ
Η ΒΙΑΝΕΞ κλείνει εφέτος 100 χρόνια παρουσίας και συνολικής προσφοράς, τόσο στη φαρμακευτική αγορά όσο και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία.

Τιμητική διάκριση για την συνολική προσφορά του στη φαρμακευτική αγορά και στην κοινωνία απέσπασε ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ κατά το ετήσιο φαρμακευτικό συνέδριο Hellas Pharm 2024.

Έναυσμα για την διάκρισή του αποτέλεσε η συμπλήρωση 100 χρονών από την ίδρυσή του. Η βράβευση έγινε σε ειδική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία της Διοίκησης του Ομίλου, του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προέδρου Δ.Σ. και διευθύνοντα συμβούλου του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και του κ. Κωνσταντίνου Παναγούλια, αντιπροέδρου του Ομίλου.

«Το ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ και ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βραβεύεται για την προσφορά του στη φαρμακευτική  αγορά και στην ελληνική κοινωνία, το χρωστάμε στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ήταν το πρωτοπόρο πνεύμα του και η ευρηματική του σκέψη που τον οδήγησε στην ίδρυση της ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ και αμέσως μετά στην ίδρυση της ΒΙΑΝΕΞ, ως το επιστέγασμα μιας τεράστιας προσπάθειας», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα.

Και συνέχισε: «Αυτή η προσπάθεια άρχισε από τότε που ήταν παιδί, δίπλα στον πατέρα του, στο φαρμακείο της οδού Πειραιώς. Και επειδή δούλεψε πολύ στον πάγκο του φαρμακείου, ποτέ δεν το ξέχασε. Γι’ αυτό η στήριξη στον Έλληνα φαρμακοποιό ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτη».

ΒΙΑΝΕΞ

Μεγάλος χορηγός

Το εφετινό συνέδριο Hellas Pharm διεξήχθη 13 και 14 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου TAE ΚWON DO. Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ήταν μεγάλος χορηγός και  είχε εμβληματική παρουσία, με ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της έκθεσης, στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 του χρόνων.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ κλείνει εφέτος 100 χρόνια στο ελληνικό φάρμακο. Μπαίνοντας στον δεύτερο αιώνα ζωής της, η ΒΙΑΝΕΞ έχει εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, ξεπερνώντας ακόμα και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ταυτοχρόνως επενδύει δυναμικά, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της και διευρύνοντας τη γεωγραφική της δραστηριότητα. Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και να εξελίσσεται διαρκώς δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για την κοινωνία και την Ελλάδα.

Το συνέδριο Hellas Pharm αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα της φαρμακευτικής αγοράς. Διοργανώνεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής. Αποτελεί μια ετήσια συγκέντρωση χιλιάδων φαρμακοποιών και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα, με παρουσία διακεκριμένων ομιλητών.