Όμιλος ΙΑΣΩ : Τέσσερις διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

  • Ρούλα Τσουλέα
Όμιλος ΙΑΣΩ
Τέσσερα βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας, τις επενδύσεις και την εταιρική υπευθυνότητά του απέσπασε ο Όμιλος ΙΑΣΩ στα εφετινά Healthcare Business Awards.

Τέσσερα βραβεία απέσπασε ο Όμιλος ΙΑΣΩ στα εφετινά Healthcare Business Awards. Τα βραβεία αφορούν το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, την επένδυσή του σε νέες εγκαταστάσεις και σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και την εταιρική υπευθυνότητά του.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, στον Πολυχώρο Λώλου, με παρουσία περισσότερων από 500 καλεσμένων.

Τα Healthcare Business Awards διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά. Βραβεύτηκαν η επιστημονική και η επιχειρηματική αριστεία, η καινοτομία, οι βέλτιστες πρακτικές, οι επιτυχημένες συνέργειες αλλά και ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη στο χώρο της Υγείας.

Στην κατηγορία «Κοινωνική Ευαισθησία», ο Όμιλος ΙΑΣΩ έλαβε το Gold βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας». Με το πρόγραμμα αυτό καλύπτονται έμπρακτα οι ανάγκες υγείας των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια.

Η κυρία Χριστίνα Ταμπουρέα, Chief Commercial Officer του Ομίλου ΙΑΣΩ παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε: «Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή. Σας ευχαριστούμε όλους για αυτό το τόσο σημαντικό και τιμητικό βραβείο. Όταν πριν από κάποια χρόνια δημιουργήσαμε το πρόγραμμα «δίπλα σας», είχαμε ένα στόχο, για ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε – και αυτό είναι η υγεία μας. Η υγεία η δική σας, των ασθενών μας, των συνανθρώπων μας, όλων εκείνων που μας έχουν ανάγκη. Όλοι εμείς, ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι οι οργανισμοί, πρέπει να βοηθούν για ένα καλύτερο μέλλον. Οι αξίες μας, λέξεις με νόημα: αξιοπρέπεια, υπευθυνότητα, αφοσίωση, φροντίδα, αγάπη, ευγένεια, σεβασμός και όλα αυτά με επαγγελματισμό».

Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας, το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν πάντα μέσα και έξω από τις κλινικές μας όπου χρειαζόντουσαν, τους γιατρούς μας που χωρίς εκείνους δεν θα είχαν γίνει δωρεάν χειρουργεία και χιλιάδες εξετάσεις και βεβαίως εκείνον που ήταν πάντα η κινητήριος δύναμη για όλα αυτά, τον Πρόεδρο του Ομίλου ΙΑΣΩ, τον κ. Γεώργιο Σταματίου».

Silver και bronze βραβεία

Στην κατηγορία «Ανάπτυξη», ο Όμιλος ΙΑΣΩ διακρίθηκε με Silver βραβείο για τις «Νο1 υπηρεσίες στην Ελλάδα». Η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική, η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, το Κέντρο Μαστού και το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας είναι τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα διατηρώντας διαχρονικά το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο τεράστιο όγκο περιστατικών.

Στην ίδια κατηγορία, ο Όμιλος ΙΑΣΩ έλαβε και Bronze βραβείο για την πολύτιμη συνεισφορά του στην κοινωνία.

Τέλος, το ΙΑΣΩ Παίδων απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία», για το Ορθοπεδικό Κέντρο, το οποίο πρωτοπορεί με την επαναστατική θεραπεία για την επιμήκυνση των οστών σε παιδιά με ανισοσκελία,  δίνοντας στους μικρούς μας ασθενείς πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής και υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Το πρόγραμμα «δίπλα σας»

Από το 2015, το πρόγραμμα στηρίζει/συνεργάζεται με περισσότερους από 20 Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και Συλλόγους και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 3.100 δωρεάν χειρουργεία, δωρεάν τοκετούς και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και επισκέψεις.

Σε κάθε Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Όμιλος ΙΑΣΩ ήταν δίπλα σας με 65 προσφορές και δράσεις και οργάνωσε πάνω από 75 ενημερωτικές ομιλίες για το ευρύ κοινό με θέματα που αφορούν την υγείας μας.

Επιπλέον, είναι Official Health Partner σε σημαντικές διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΑΣΩ  είναι Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ενισχύοντας τις προσπάθειες του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.