Novartis Hellas: Κοινωνική εκστρατεία «Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον»

  • Ρούλα Τσουλέα
Novartis
Στόχος της εκστρατείας είναι η ενίσχυση της υπεύθυνης στάσης όλων μας για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας και ασφάλειας έναντι του νέου κορωνοϊού.

Την έναρξη νέας κοινωνικής εκστρατείας, που τιτλοφορείται «Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον», ανακοίνωσε η Novartis Hellas. Η εκστρατεία έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την σημασία της τήρησης των μέτρων προστασίας έναντι του νέου κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε η Novartis, η εκστρατεία πραγματοποιείται με αφορμή το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid-19 που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας. Ο στόχος της είναι η ενίσχυση της υπεύθυνης στάσης όλων μας για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας και ασφάλειας έναντι του νέου κορωνοϊού.

Η εκστρατεία βασίζεται σε ένα spot διάρκειας 104 δευτερολέπτων, που δημιουργήθηκε για αποκλειστική χρήση στα social media. Στο σποτ πρωταγωνιστεί ένα μικρό κορίτσι. Το κορίτσι περιγράφει τυπικές καλοκαιρινές στιγμές,  συνοδευόμενες από τα μέτρα προστασίας.

Η ματιά του παιδιού είναι αγνή, καθαρή, κριτική αλλά και βαθιά αισιόδοξη και παρουσιάζει εύστοχα το διαφορετικό καλοκαίρι που περάσαμε εφέτος. Κατά την αφήγηση, ξεχωρίζουν λέξεις που καθεμιά ξεκινά από διαφορετικό γράμμα. Το αλφαβητάρι που δημιουργείται, ζωντανεύει εικόνες της νέας πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε.

Η ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ της παιδικής αθωότητας και των πρωτόγνωρων συνθηκών, γεννά ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Η τελική προτροπή «να μην ξεχνάμε όλα τα σημαντικά πράγματα», αποτελεί το κλειδί για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σποτ της Novartis, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:   https://www.youtube.com/watch? v=AZKaH1fl7Mk&t=6s