Metropolitan Hospital: Δωρεά τριών απινιδωτών στον Δήμο Δελφών

  • Ρούλα Τσουλέα
Metropolitan Hospital
Οι απινιδωτές θα εγκατασταθούν σε αθλητικές δομές του δήμου. Η δωρεά εντάσσεται στις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπουν τη φιλοσοφία του.

Τρεις φορητούς απινιδωτές που θα εγκατασταθούν σε ισάριθμες αθλητικές δομές του δήμου Δελφών δώρισε στην τοπική αυτοδιοίκηση το Metropolitan Hospital. Η δωρεά εντάσσεται στις ενέργειες στήριξης της υγείας, του αθλητισμού και της ζωής που πραγματοποιεί τακτικά το νοσοκομείο.

Οι απινιδωτές είναι ιατρικές συσκευές οι οποίοι, σε συνδυασμό με την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, μπορούν να ανατάξουν μια δυνητικά θανατηφόρο καρδιακή αρρυθμία. Η χρήση τους στους αθλητικούς χώρους έχουν αποδειχθεί σωτήρια σε πολλές περιπτώσεις.

Η παράδοση των τριών εξελιγμένων ιατρικών συσκευών έγινε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021. Από την πλευρά του δήμου, την παραλαβή έκανε στο δημαρχείο Γαλαξιδίου ο αντιδήμαρχος – υπεύθυνος αθλητισμού κ. Ευθύμιος Γρίβας. Στην ομιλία του εξήρε το Metropolitan Hospital για την τόσο σημαντική, για την ανθρώπινη ζωή, συνεισφορά του.

Την παράδοση έκανε ο εμπορικός διευθυντής του Νοσοκομείου κ. Δημήτριος Βαλμάς. Όπως τόνισε, το Metropolitan Hospital δεσμεύεται να συνεχίσει να συνεισφέρει στην υγεία του κοινωνικού συνόλου, στο πλαίσιο ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπουν τη φιλοσοφία του.

Το Metropolitan Hospital είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα που άπτονται του αθλητισμού. Μεταξύ άλλων είναι και επίσημος ιατρικός υποστηρικτής των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και στίβου (ΣΕΓΑΣ), καθώς και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.